Actualitate

Cabina de dus, avantaje şi dezavantaje. De ce nu este recomandată uneori

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cabina de dus avantaje şi dezavantaje. De ce nu este recomandată uneori
Cabina de dus, avantaje şi dezavantaje

Cabina de dus, avantaje şi dezavantaje. Motivul pentru care unele persoane, care au optat pentru o cabină de duș, regretă alegerea făcută.

Amenajarea băii este un lucru foarte important și delicat. Şi aceasta deoarece trebuie să decidem dacă vom instala cadă sau duș. În cele ce urmează ne-am propus să analizăm care sunt dezavantajele cabinei de duș. Însă dumneavoastră veți decide care este opțiunea potrivită.

Cabina de dus, avantaje şi dezavantaje

Cabină de duș în apartament. Cu 10-15 ani în urmă cabinele de duș erau o raritate. La momentul actual tot mai multe persoane optează pentru o cabină de duș, pentru că arată bine și nu ocupă mult spațiu. Este perfectă pentru băile mici și este potrivit pentru toți membrii familiei.

Chiar dacă o cabină de duș ar putea părea un vis, este potrivită doar pentru persoanele dinamice deoarece într-o cabină de duș nu vă veți putea relaxa. Un alt dezavantaj al cabinei de duș este îngrijirea acesteia deoarece se depun pete pe pereți.

Ciuperci, mucegai și miros de canalizare

Apoi, din cauza umidității și lipsei ventilației, se înmulțesc ciupercile și mucegaiul. Dar principala problemă cu care mai devreme sau mai târziu trebuie să ne confruntăm este picurarea. Problema poate fi în instalarea necorespunzătoare și în materialele de proastă calitate ale cabinei.

Cabina de dus, avantaje şi dezavantaje. Dacă nu veți utiliza dușul mai mult timp, există probabilitatea să apară miros de canalizare, mai ales dacă nu o veți curăța și usca bine.

Un alt dezavantaj este că nu sunt foarte trainice, ar putea să se spargă vreun perete sau ușa și nu le veți putea schimba. Iată de ce multe persoane aleg căzile, care sunt mai trainice, chiar dacă ocupă mai mult spațiu.

Dumneavoastră ce alegeți, cadă sau cabină de duș? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!

Adauga un comentariu