Cancan ultimă oră

Cabral, găsit plin de sânge în baie! Ce s-a întâmplat în casa prezentatorului TV

Publicat: 20 oct. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Cabral găsit plin de sânge în baie Ce s-a întâmplat în casa prezentatorului TV
Cabral, găsit plin de sânge în baie! Ce s-a întâmplat în casa prezentatorului TV

Din cauza neatenției, Cabral a avut parte de o sperietură, asta după ce s-a tăiat și a ajuns la spital. Plin de umor, prezentatorul a povestit toată întâmplarea în mediul online.

Carismaticul om de televiziune și-a început povestea cu o veste deloc plăcută. Singur, cu ochii la fiica sa, Cabral s-a rănit grav la picior, tăindu-se cu un cuțit.

„Mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic. Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu’. Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului. Până la capăt. Cobor privirea. Jeanșii mei gri primeau infuzie de roșu. Strâng și verific rana. Cum verific rana? Bag deștu’ în tăietura din pantaloni și-apoi mai departe.
Intră ușor, alunecă mai departe și se oprește în os”, a scris Cabral în mediul online.

Andreea Ibacka i-a venit în ajutor

Andreea Ibacka l-a văzut Cabral plin de sânge și a venit imediat în ajutorul lui pentru a dezinfecta rana, deoarece prezentatorul nu voia să meargă la spital.

„Intru șontâc în casă șoptindu-mi un dulce „Bă, prost mai ești câteodată!“, mă duc în baie urlând către Andreea:

– Dacă nu vrei să plătești singură ratele, adă, te rog… iod, tifon și ceva bandaj elastic.

Vine nefasta, mă găsește șiroind de sânge în baie, dă fuga și se întoarce cu toate cele.

– Ce-ai făcut?

– M-am cuțitat singur.

Dezinfectez rapid, pun un tifon steril și aleg să pun un bandaj. Gata sângerarea. Să mă liniștesc puțin, zic. Mda. Zero sperietură, în casa asta nu se mai panichează nimeni când mă nenorocesc… Las rana compresată bine vreo oră, să nu dau fuga și să aglomerez la Urgență degeaba”, a mai notat omul de televiziune.

Cabral a ajuns la spital

După ce rana a fost curățată, cei doi au văzut că sângele nu se oprise și au realizat că este nevoie de intervenția medicilor. Astfel, Cabral a ajuns la Urgențe, doar că acolo, până ca doctorii să se ocupe de problema lui, a fost pus într-o situație care, spune el, i-a dat ulterior de gândit.

Prezentatorul a început să povestească ce anume s-a întâmplat, dar a venit o întrebare la care nu se așteptase. Și asta pentru că cei din spital nu i-au dat crezare omului de televiziune, ba chiar, au suspectat că ar fi ajuns așa din cauza soției. Întrebarea venită din partea medicilor a fost dacă nu cumva Andreea Ibacka l-a adus pe Cabral în starea în care s-a prezentat la spital.

„Mda, trebuie cusută sarakia, că altfel nu se închide. Las copiii vegheați de nevastă și plec la spital. Unde mă duc să vorbesc la Triaj, dau actele, semnez formularele și ajungem la întrebarea:

– Ce ați pățit?

– Ce să pățesc… m-am cuțitat singur.

– Deci autovătămare. Cu intenție?

– Ăăă… păi dacă era cu intenție alegeam și eu un loc mai spornic, să nu mai consum și benzina până aici. Nu, involuntar.

– Dumneavoastră?

– Păi… da, eu… involuntar.

– Sigur nu soția, da?

Și aici m-am blocat puțin. Oare dacă spun că ea m-a cuțitat… scap de ea? Adică vine cineva și mi-o ia de pe cap și am și eu liniște să stau pe Playstation cât vreau?! Și mă duc la discotecă?! Și ies la plimbare în fiecare noapte cu motoreta??! Mă întorc către domn și-l întreb suav:

– Dacă spun că m-a feliat nevasta veniți și mi-o luați de pe cap?

– Nu, zice. Doar chemăm Poliția. Apoi investigații. Și până la urmă tot la proces.

– A, păi cu proces știam deja și eu. Deci… nu, nu nevasta. Eu singur. De prost.

Zice că bine, semnez încă un formular și mă trimite la ortopedie. Cu toate că mă gândeam că mă trimite la plastică. Dar nu. Ajung la cabinet, nu era multă lume. După ceva timp mă cheamă. Intru.– Ce-ați pățit? – Plagă prin înjunghiere, cam 2cm, până la os. Cu cuțit.

Prima întrebare a omului:

– Nevasta v-a înjunghiat, sau cum?

Mă blochez. Măi, nene, știți voi ceva ce nu știu eu?!

– Nu, dom’le, singur. – Sigur?

Îl asigur că da, mă pune să mă întind pe pat și-mi spune că vine imediat doctorul.

– Ce avem aici? – O plagă prin înjunghiere dom’ doctor. Pacientul spune că e accident casnic.

Se uită la mine.

– Ooo, domnu’ Cabral! – Bună seara! Da’ cum s-a întâmplat?

– Păi…

– Stați, nu-mi spuneți… v-a tăiat nevasta!

Pun o poză cu nevasta, s-o aveți la dosar. Că poate vedeți voi ce nu văd eu, că acum mi-e și frică să dorm acasă!”, a mai scris Cabral pe internet.

Comentarii
Adauga un comentariu