National

Cadou inedit pentru George Simion din partea lui Codrin Ștefănescu: Am cumpărat două bălțate

Publicat: 30 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cadou inedit pentru George Simion din partea lui Codrin Ștefănescu Am cumpărat două bălțate
Codrin Ștefănescu i-a luat o vacă cadou lui George Simion sursă foto: RomâniaTV

George Simion a primit un cadou inedit din partea lui Codrin Ștefănescu. Fostul lider PSD a dezvăluit faptul că a cumpărat două vaci bălțate, una pentru el și una pentru liderul AUR. Acesta a precizat că din cauza unor probleme personale nu a putu ajunge la nuntă.

Nunta lui George Simion a fost evenimentul weekendului trecut. Asta în condiţiile în care liderul AUR a organizat o petrecere la care au putut participa toți cei care și-au dorit. Accesul a fost făcut pe baza unei brățări pe care o primeai gratis, iar darul de nuntă era unul opțional. Banii strânși vor fi donați, așa cum a anunțat George Simion.

Cadou inedit pentru George Simion de la Codrin Ștefănescu

Într-o intervenție publică, Codrin Ștefănescu a explicat ce cadou de nuntă i-a luat lui George Simion. Liderul APP a menţionat, într-un podcast evz.ro că a cumpărat două vaci bălțate românești, iar una dintre acestea va ajunge la George Simion. Legat de cealaltă vacă, liderul APP a explicat că o va duce la sediul partidului din București. Ștefănescu a punctat faptul că regretă că nu a fost prezent la nunta lui Simion, dar acest lucru a fost imposibil să se întâmple din cauza unor probleme personale în familie

” Am vrut să mă duc, dar nu am putut din cauze familiale. Cu toate acestea, i-am pregătit un cadou special: am cumpărat din județul Alba două vaci, una o să o țin la mine la partid și cealaltă i-am dăruit-o lui. Sunt două bălțate românești, o rasă pe cale de dispariție.” explică Codrin Ștefănescu.

Fostul social democrat a subliniat necesitatea unor demersuri care să susţină producția românească în contextul în care la televiziuni se promovează mâncarea de insecte și uciderea vacilor. Acesta a încheiat intervenţia explicând că nu înţelege câtă ură este în spaţiul public şi că formaţiunea politică pe care o reprezintă nu trăiește în această țară plină de ură. Codrin Ștefănescu a revenit în atenția publică după ce în urmă cu câteva zile a anunțat că APP se rupe de Liviu Dragnea. Cei doi foști prieteni la cataramă s-au certat pe mai mutle aspecte, iar APP a renunțat la imaginea lui Liviu Dragnea.

Nunta lui George Simion povestită de o participantă

Nunta lui George Simion a fost povestită din prisma unei participante la eveniment. Într-o postare publicată pe rețelele de socializare, tânăra a vorbit despre faptul că evenimentul a fost unul deosebit și unic:

Nunta lui George Simion, un gest de curaj, de asumare, o nuntă superbă și cruciadă împotriva AUR: Voi începe prin a vă spune că m-am simțit în tihnă. Mi-a plăcut lipsa opulenței(specifică atâtor politicieni), organizarea, oamenii, vibrația bună a locului. TOT evenimentul a fost unic. Un moment superb din viața oricărui om, disecat mizerabil! Este atâta lipsă de conformitate cu realitatea și mi-a ajuns cu toată propaganda disperată și vânătoarea de “mizerie” în toate comentariile din presă, încât mă întreb: Cât este despre interesul pentru România și cât este doar luptă politică și comentarii ale unor “părerologi” și nimic după?!”, a transmis Laura Gherasim, o tânără care a participat la nunta lui George Simion.

Legat de alte cadouri de la nunta lui George Simion, parlamentarul AUR a explicat faptul că s-au strâns aproximativ 70.000 de euro, dar tot evenimentul la care Codrin Ștefănescu nu a participat a costat aproximativ 400.000 de euro.

Adauga un comentariu