Economic Local

Câinii din padocul Tomești vor primi hrană de 75.000 de euro

Publicat: 04 mai 2020

În cursul acestei zile, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, demarează licitația pentru achiziționarea mai multor cantități de hrană uscată pentru câinii din padocul Tomești. Prevederea bugetară a procedurii este de 350.500 lei, fără TVA, aproape 75.000 euro. Necesarul pentru câinii adulți este de 149.500 kg, în timp ce pentru câinii juniori de 500 kg.

„Ofertele care vor prezenta un termen de livrare mai mare decât termenul de livrare maxim solicitat vor fi declarate neconforme. Achizitorul își rezervă dreptul ca pe parcursul desfășurării contractului, în cazul în care contractantul declarat câștigător, la mai mult de două comenzi emise, prezintă întârzieri în livrarea produselor, să solicite rezilierea contractului și plata de daune interese”, se arată în caietul de sarcini. Este a doua oară când se organizează procedura. Prima licitație a fost anulată, ofertele nefiind conforme. Atunci s-au înscris Farmavet SRL și Helmi – Vet SRL.

Comentarii
  • 75.000 €, esti prost la cap? dar daca dadeai 1000 € la Kaufland/Carrefour/Metro si cumparai pentru o luna hrana uscata si umeda pentru caini nu ieseai mai bine? iaca cu 74.000 € faceai altceva

Adauga un comentariu