Cancan

Cainii lui Lady Gaga au fost gasiti. La cine ar putea ajunge recompensa de 500.000 de dolari

Publicat: 27 feb. 2021

Cei doi buldogi francezi ai cantaretei Lady Gaga, care au fost furati miercuri noapte, 24 februarie, dupa un atac armat in urma caruia cel care ii plimba a fost impuscat, au fost gasiti si predati politiei, scrie BBC.

Detaliile despre cum au fost recuperati cainii nu sunt clare, din primele informatii oferite de politie. Associated Press a relatata ca buldogii francezi au fost adusi la sectia de politie din Los Angeles de o femeie, iar reprezentantii cantaretei au confirmat ca sunt ai ei. Femeia nu ar fi fost implicata in atacul armat, a declarat un purtator de cuvant al politiei, scrie Digi 24.

Lady Gaga oferise o recompensa de 500.000 de dolari pentru inapoierea celor doi caini ai sai din rasa Bulldog Francez, Koji si Gustav, furati in urma altercatiei violente din Los Angeles, au precizat joi, 25 februarie, fortele de ordine si o sursa apropiata cantaretei, potrivit Reuters.

Momentul in care cei doi caini sunt furati, a fost surprins de camera de supraveghere de la casa unui vecin.

Lady Gaga, care se afla in Roma unde lua parte la turnarea unei pelicule in momentul furtului, nu a comentat personal pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, Departamentul de Politie din Los Angeles (LAPD) a confirmat ca doi caini din rasa Bulldog Francez au fost furati sub amenintarea armei de la un barbat de 30 de ani, pe Sierra Bonita Avenue din Hollywood, miercuri seara.

Barbatul, identificat in mai multe relatari mass-media ca fiind persoana angajata sa plimbe cainii vedetei, a fost impuscat cu un pistol semi-automat.

Un al treilea caine, Miss Asia, a fugit si a fost recuperat ulterior.

Cainii din rasa Bulldog Francez, cunoscuti pentru aspectul aplatizat al botului, pot fi vanduti deseori contra unor sume de mii de dolari pentru un exemplar si au fost de multa vreme tinta hotilor intrucat sunt valorosi si dificil de crescut, a spus Brandi Hunter, o purtatoare de cuvant a Asociatiei Chinologice Americane.

Adauga un comentariu