Local

Călin Georgescu, potențial candidat la președinția României, prezent la Iași! A transmis proiectul său de țară – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 26 sept. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Călin Georgescu potențial candidat la președinția României prezent la Iași A transmis proiectul său de țară  GALERIE FOTOVIDEO
Călin Georgescu pledează pentru o Românie independentă

Călin Georgescu a avut o întâlnire specială cu membrii Asociației „Pământul Strămoșesc”, în care a discutat despre reîntoarcerea la origini, credință și armonie în comunitate. Acesta este un potențial candidat la președinția României și a prezentat proiectul său de țară în fața auditului

Un potențial candidat la președinția României, Călin Georgescu a prezentat, în fața membrilor Asociației „Pământul Strămoșesc” din Iași, proiectul său de țară. Ideologia principală pentru o Românie prosperă, în viziunea lui Călin Georgescu, este cea a întoarcerii către origini, către meșteșuguri, agricultură și religie. Acesta crede că România ar putea să se susțină singură în criza energetică și monetară actuală, dar pentru asta nu ar trebui să se mai vândă resursele țării.

Călin Georgescu, potențial candidat la președinția României, prezintă proiectul său de țară

În fața membrilor din „Pământul Strămoșesc”, Călin Georgescu a pledat pentru o Românie armonioasă, în care agricultura, dragostea de patrie, suveranitatea omului și armonia între oameni primează. Acesta susține că salvarea României este chiar poporul român.

„Este absolut relevant mesajul pe care l-a dat domnitorul Alexandru Ioan Cuza, când a spus: «Dacă puterile nu ne dau unirea, suntem siliți să ne-o dăm singuri». La fel și în cazul nostru, suntem, în acest moment, la cheremul puterilor străine. Soluția este simplă, se găsește doar în interiorul țării noastre. În puterea și dragostea de pământ, de limbă, de lege, de credință a fiilor ei. Este imposibil altfel. Dacă nu înțelegem că ne putem gospodări, hrăni și întreține singuri, făcând din diplomație un steag al eleganței și al nobleței, înseamnă că nu am înțeles nimic din istoria jertfelnică a poporului român”, a declarat Călin Georgescu.

Călin Georgescu, despre o țară prosperă

Printre punctele importante ale discursului lui Călin Georgescu au fost metodele prin care România poate redeveni o țară prosperă. Cel mai important aspect al acestui scop ar fi folosirea resurselor naturale pe care țara le are, fără a mai exporta sau importa.

De asemenea, religia are un loc important, conform membrilor din „Pământul Strămoșesc”. Aceștia susțin că un popor poate fi cu adevărat armonios doar prin curățirea sufletului și iubirea de aproape. De asemenea, din prisma iubirii față de Dumnezeu, sufletul poate face minunea cea mai de preț, ca trupul să nu mai fie îmbolnăvit.

„Când sufletul este bolnav, de fapt, de aici pleacă boala. Doctorii nu iau în calcul acest lucru. Ei iau exact ce sistemul i-a îndoctrinat, în orice facultate din lumea asta. Medicina știe doar 3 aspecte, bisturiul, injecția și pilula, pe care ți-o dau cu un automatism debordant. Aceeași pilulă pentru fiecare, cu toate că suntem diferiți și avem istorii diferite. Ne unește un singur lucru, Iisus Hristos. Dar, astăzi, el nu ne unește, căci oamenii din zilele astea cred în Satana”, menționează, în cadrul conferinței, Călin Georgescu.

Dr. Călin Georgescu este membru fondator al Asociației „Pământul Strămoșesc”, expert al Organizației Națiunilor Unite în dezvoltare durabilă, doctor în știința solului și membru al Clubului de la Roma Internațional. A fost prezent într-o conferință specială, la Iași, sâmbătă, 24 septembrie 2022, la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”, în cadrul căreia a abordat principalele teme ale cărții pe care o semnează, „«Cumpăna României». Hrană, Apă, Energie”, apărută în 2016. Liderul a fost propus ca viitor premier al țării și este un potențial candidat la președinția României.

Comentarii
  • Domnule Georgescu,mai las-o bre cu prosteala asta cu religia,mai sunt atei, musulmani,evrei,alte religii decât cea creștină…oamenii ăia sunt Satana,în mintea ta sinistră???? Lasă-ne cu propaganda asta de doi lei chiar și cea cu pământul strămoșesc,terminați naibii cu idioțeniile astea.

  • Eu n-am nimic cu el. In cond in care Ioan Aurel Pop nu doreste sa candideze, Teodorovici nu stim ce va face si cu cine, pana la urma un presedinte de tara trebuie sa fie doar bun roman. Atat. Prin asta, el directioneaza anumite trenduri, atat ca Justitie cat si altele… Am avut noi pana acum un pampalau, daramite unul care se arata iubitor de tara si de glie. Deci, n-am o problema cu acest domn. Iar ceea ce a spus despre legionari, se gasesc si-n unele carti. Sa avem pardon..

Adauga un comentariu