Cancan ultimă oră

Călin Goia, despre Mălina Olinescu la 11 ani de la moartea acesteia: „Cred că acest lucru a determinat-o să ajungă la acel act disperat”

Publicat: 28 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Călin Goia despre Mălina Olinescu la 11 ani de la moartea acesteia Cred că acest lucru a determinat-o să ajungă la acel act disperat
Călin Goia, despre Mălina Olinescu la 11 ani de la moartea acesteia

Călin Goia a vorbit despre moartea artistei Mălina Olănescu. Pe 12 decembrie s-au împlinit 11 ani de la moartea tragică a cântăreței. Fiica celebrei cântărețe Doina Spătaru și a actorului Boris Olănescu, a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară.

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a cunoscut-o odată cu proiectul Școala Vedetelor.Mălina Olinescu s-a stins din viață pe 12 decembrie 2011, după ce s-a aruncat de la etajul apartamentului în cale locuia.

Artista ar fi împlinit pe 29 ianuarie, 48 de ani. Nimic nu avea să prevestească sfârșitul tragic al cântăreței. Călin Goia a făcut dezvăluiri surprinzătoare la 11 ani de la moartea Mălinei Olinescu.

Călin Goia, dezvăluiri despre Mălina Olinescu la 11 ani de la moartea acesteia

Mălina Olinescu a fost pasionată de muzică și a început să cânte de la vârsta de 5 ani. Artista avea o voce specială și a participat la multe concursuri muzicale. Mălina și Călin Goia au făcut parte din vedetele care s-au lansat odată cu proiectul Școala vedetelor.

Călin Goia a vorbit despre Mălina Olinescu, la 11 ani de la moartea acesteia. Cei doi s-au cunoscut în timpul proiectului Școala vedetelor și au legat o strânsă prietenie. Din păcate, viața Mălinei Olinescu s-a sfârșit pe 12 decembrie 2011, când artista a decis să-și pună capăt zilelor. Solistul trupei Voltaj a mărturisit că Mălina era o fire veselă și plină de viață, dar problemele pe care le avea pe plan personal și-a pus amprenta asupra ei.

Mălina era un om foarte cald. Era foarte prietenoasă, țin minte că zâmbea mereu, avea un walkman la care asculta mereu muzică și dansa. A fost surprinzător pentru situația la care s-a ajuns, când eram la Școala Vedetelor era foarte bine’, a spus Călin Goia pentru Fanatik.ro.

Călin Goia: „Poate dacă toți am fi fost alături de ea mai mult…”

Călin Goia este de părere că Mălinei i-au lipsit foarte multe lucruri pe plan personal, acesta fiind și motivul pentru care ar fi ales să își pună capăt zilelor. Pe 29 ianuarie, Mălina ar fi împlinit 48 de ani.

Cred că ar mai fi putut să realizeze foarte multe lucruri. În plan personal i-au lipsit foarte multe lucruri, poate acest lucru a determinat-o să ajungă la acel act disperat.Primul gând care îmi vine în minte când mă gândesc la ea este cum cânta și dansa în autocar, cu căștile pe urechi și cu zâmbetul pe buze’, a mai spus artistul.

Solistul trupei Voltaj recunoaște că pentru el și pentru toți cei care au cunoscut-o pe Mălina Olinescu, moartea ei a lăsat o tristețe imensă. Călin este de părere că aceasta nu s-ar fi sinucis dacă prietenii erau lângă ea. Poate dacă toți am fi fost alături de ea mai mult, azi s-ar mai fi aflat printre noi’.

Mălina Olinescu a murit la 37 de ani

Mălina Olinescu a fost una dintre cele mai talentate interprete din România. Artista a ales să-și pună capăt zilelor în urmă cu 11 ani și nici până acum nu este clar care a fost motivul sinuciderii.

Mălina s-a aruncat în gol de la etajul VI al blocului în care locuia.Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. În 2007, Mălina Olinescu a divorțat de soțul ei, iar prietenii au declarat că aceasta spunea deseori că vrea să își pună capăt zilelor. Tatăl ei, Boris Olinescu a avut parte de un sfârșit la fel de tragic. În 1981, acesta s-a aruncat pe fereastra apartamentului în care locuia.

Adauga un comentariu