National

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Publicat: 03 aug. 2020
Călin Popescu Tăriceanu, mesaj de început de an școlar: ”Nicicând școala nu a mai început în condiții atât de grele”
Călin Popescu Tăriceanu, lider ALDE

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre suspendarea lui Klaus Iohannis, dând de înţeles că ar fi oportuna o astfel de decizie. Conform liderului ALDE, plecarea de la guvernare a premierului Ludovic Orban nu este suficientă mai ales în condiţiile în care totul a fost şi este coordonat de la Palatul Cotroceni.

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Calin Popescu Tariceanu a dat de înţeles faptul că o eventuală suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis . Acesta susţine faptul că la Palatul Cotroceni se pregătesc decorările pentru imensa lupta ani-COVID.

„Aș putea să pun pariu că la Cotroceni se lucrează din greu la decretele de decorare ale marilor luptători pe frontul COVID-19. Probabil că la Monetărie se topesc lingourile de aur ca să se poată face decorațiile pentru Orban și echipa!

Pentru Iohannis este destul de logic să-i decoreze pentru că doar asta nu a făcut. În rest îi ține în brațe, îi laudă de câte ori a avut ocazia, le scuză greșelile (oameni sunt și ei, nu?) și le acoperă fărădelegile. Așa că acum, în prag de campanie electorală, nu este normal să le mai dea o mână de ajutor sperând să mai păcălească niște români? Nu e normal să le umple pieptul de medalii unor mediocri ca Orban, Cîțu sau Alexandru? Sau unor valori intelectuale inestimabile ca Alexe, Anisie sau ministrul Grindă? Eu sper că dl Iohannis nu se va opri doar la aceste celebrități și va decora și poneii și struții lui Alexe, laolaltă cu drapelul de luptă din Modrogan!

Ceremonia va fi una ruşinoasa, susţine Călin Popescu Tăriceanu

Şeful ALDE crede că ceremonia care se pregăteşte la Palatul Cotroceni va fi una încununată de ruşine, mai ales că alături de victime vor sta şi calai. În încheierea postarii, Călin Popescu Tăriceanu se foloseşte de o subtilitate care poate însemna un semnal către o posibilă încercare de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis:

” Va fi o rușine de ceremonie. Vom vedea stând alături victime și călăi deopotrivă, medici care au trudit în spitale 16 ore pe zi, șapte zile din săptămână în echipamente improvizate, braț la braț cu alți medici care au “trudit” doar în fața camerelor de televiziune acceptând să fie uneltele unei acțiuni de manipulare și propagandă cum nu am mai văzut din decembrie 1989!

E clar că decorațiile nu o să ajungă la medicii și personalul medical care au fost în linia întâi, ci la politrucii și lipitorii de afișe ai PNL promovați directori de spitale sau șefi la DSP. La fel de clar este că nu o să aibă parte de medalii nici zecile de mii de bolnavi cronici care au fost dați afară din spitale sau miile de antreprenori care își plătesc salariații din buzunar, așteptând în zadar fonduri de la guvern. Pentru ei nu o să se găsească nici un ajutor și nici o vorbă bună pentru că totul se bagă în propagandă și nimic în construcție.

Oameni buni, obrăznicia nu mai are limite! Fiecare zi cu acești caraghioși la Cotroceni sau la Palatul Victoria este o insultă la adresa românilor! Încep să cred că doar plecarea lui Orban nu va fi suficientă! Pentru că este clar că bună ziua că peștele de la cap se împute!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu