BZI LIVE

LIVE VIDEO – Campanie electorală 2024! Marius Ostaficiuc, parlamentar, candidat AUR la președinția CJ Iași și prof. univ. dr. Silviu Gurlui – candidat AUR pentru PE, într-o emisiune BZI LIVE despre proiecte, soluții, investiții și strategii de dezvoltare – FOTO

Publicat: 19 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 20 mai 2024, cu începere de la ora 12.00 în Studioul BZI LIVE sunt invitați Marius Ostaficiuc, parlamentar, candidat Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la președinția Consiliului Județean Iași (CJI) și prof. univ. dr. Silviu Gurlui – candidat AUR pentru Parlamentul European. Aceștia vor discuta despre proiecte, soluții, investiții și strategii de dezvoltare. Legat de prioritățile pe care le are județul, acesta arată:

”Ieșenii merită mai mult, ieșenii merită să circule pe drumuri de calitate, pe șosele care degrevează traficul rutier din zone și așa gâtuite zi de zi. În ultimii ani am tot asistat la promisiuni și desene frumos ambalate în ceea ce privește realizarea unor centuri ocolitoare în jurul centrelor urbane ale județului Iași.

În tot acest timp, fie că vorbim de zone precum Podu Iloaiei sau municipiul Iași, traficul rutier este gâtuit de fiecare dată. Soluții sunt, soluțiile pot fi puse în practică, însă până acum nimeni nu a vrut să acționeze. AUR vine cu o propunere concretă, cu o propunere ce vizează realizarea unei centuri ocolitoare a Iașului în regim de drum județean.

Proiectul poate fi realizat rapid, iar șoferii pot găsi o alternativă aglomerării de pe șosele”, evidențiază Marius Ostaficiuc, candidat AUR la Consiliul Județean Iași.

AUR are ca prioritate modernizarea infrastructurii, inițierea unor proiecte care să ducă la o rețea fiabilă de drumuri comunale, județene și naționale

Acesta a arătat că AUR are ca prioritate modernizarea infrastructurii, inițierea unor proiecte care să ducă la o rețea fiabilă de drumuri comunale, județene și naționale.

”Proiectele de infrastructură se numără printre prioritățile AUR, ieșenii au nevoie de drumuri cât mai bune, cât mai fiabile și cât mai accesibile. Nu mai putem sta cu mâna întinsă la Guvern, la Compania de Drumuri sau la alte instituții. Este timpul să facem proiecte pentru ieșeni!”, a mai spus Marius Ostaficiuc.

De asemenea a mai punctat: ”AUR pune accent pe sănătatea românilor, iar acțiunile noastre au dovedit acest lucru. Ca președinte al Consiliului Județean Iași voi dezvolta infrastructura locală de sănătate. Vom realiza ⁠centre de imagistică în orașele Pașcani , Târgu Frumos, Hârlau și Podu Iloaiei care să deservească și comunele limitrofe. Vom dubla această măsură cu investiții în centrele de permanență/urgențe din aceste localități. Se vor oferi astfel servicii medicale de calitate și la timp. Fără timpi de așteptare, fără cozi, fără pile și fără umilințe la adresa ieșenilor. Acest lucru va duce la o prevenție mai bună, la tratarea la timp a bolilor și la un sistem de sănătate mai eficient. Vom completa cu programe de sănătate țintite către diverse categorii de populație ce vor fi susținute din fonduri proprii”.

(Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, Executat de Global Impex Distribution, CMF europarlamentare: 41240016)

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu