Cancan ultimă oră

Când a murit, de fapt, Costin Mărculescu?! Detalii halucinante

Publicat: 11 iun. 2020

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria locuință, în noaptea de miercuri spre joi. Când s-a stins, de fapt, actorul pe care pompierii l-au găsit în cadă, în stare de putrefacție? Se pare că ar fi fost mort de câteva zile bune.

Șoc în showbiz noaptea trecută, atunci când anunțul morții lui Costin Mărculescu a căzut ca un trăsnet. Se pare că ar fi vorba de un infarct sau un ANV (accident vascular cerebral). Astăzi va fi efectuată autopsia celui care peste doar câteva săptămâni urma să împlinească 51 de ani. Trupul neînsuflețit al lui Mărculescu se află la INML, de unde familia îl va ridica, după ce va fi făcută autopsia. Din primele informații, Costin Mărculescu ar fi murit în urmă cu trei zile. Câinele lui a fost cel care a dat alarma, după ce a lătrat, iar vecinii au auzit.

Când a murit, de fapt, Costin Mărculescu. Nu s-au găsit urme de violență
Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”.

Costin Mărculescu a murit! Vecinii şi prietenii au sunat la poliţie

Conform informaţiilor, vecinii şi prietenii lui Costin Marculescu au sunat la poliţie. Aceştia erau îngrijoraţi de faptul că artistul nu mai fusese văzut ieşind din casa de câteva zile, iar prietenii lui au afirmat faptul că acesta nu mai răspundea la telefon de câteva zile. Poliţiştii au ajuns la faţa locului au intrat în imobilul artistului şi l-au descoperit pe acesta decedat în baie. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi vor stabili cu exactitate felul în care s-a produs tragedia. Momentan este luată în calcul o moarte fără violenţă. Trupul lui Costin Mărculescu a fost dus la IML pentru necropsie.

Costin Mărculescu a murit lângă câinele său

Pentru că nu mai răspundea de câteva zile la telefon și nici pe rețelele de socializare nu mai fusese activ, iar din apartamentul actorului venea un miros urât, vecinii actorului s-au gândit că este ceva în neregulă cu acesta. Mai mult, potrivit declarațiilor lui Horațiu Tudor, reporterul special de la Xtra Night Show, câinele lui Costin Mărculescu lătra insistent.

Adauga un comentariu