International

Când îl vizitează pe Elon Musk, mama sa doarme în garaj: „Fiul meu nu este interesat de lucrurile materiale”

Publicat: 30 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Când îl vizitează pe Elon Musk mama sa doarme în garaj Fiul meu nu este interesat de lucrurile materiale
Elon Musk este la fel de puțin interesat de lucrurile materiale ca mama sa

Mama lui Elon Musk, Maye Musk, a declarat că este nevoită să doarmă în garaj atunci când îşi vizitează fiul. Maye Musk, în vârstă de 74 de ani a mărturisit că acesta nu este preocupat de lucrurile materiale.

„Fiul meu nu este interesat de lucrurile materiale. Casa lui din Texas este atât de mică încât locuiesc în garaj”, a spus mama proprietarului Tesla și SpaceX.

Mama lui Elon Musk este nevoită să doarmă în garaj

Maye, mama lui Elon Musk, este model și, la cei 74 de ani ai săi, încă este chemată să pozeze în toată lumea. A fost ambasadorul brandului Dior, în săptămâna de la Paris.

„Mă angajează pentru ridurile mele, nimeni nu mi-a cerut vreodată să mă schimb”, a adăugat aceasta.

Amintim faptul că Elon Musk mai are doi frați, respectiv Kimbak și Toşca. Cei trei fraţi nu a avut o copilărie ușoară, numindu-l pe tatăl lor „o ființă umană groaznică”.

Mama lor i-a luat pe cei trei copiii și s-au mutat în Africa de Sud, cu toate că multă vreme s-a temut că nu are ce să le dea de mâncare micuților.

Acum însă, femeia locuiește în New York, într-un apartament modest, pentru că potrivit ei, odată cu spațiul în plus vin și responsabilități.

Şi se pare că a transmis acest stil de viaţă și fiului său, devreme ce Elon este la fel de puțin interesat de lucrurile materiale ca mama sa. Acesta locuiește într-un loc relativ modest din Boca Chica, sediul SpaceX din Texas.

„Trebuie să dorm în garaj. Nu poți avea o casă de lux lângă un loc de lansare al rachetelor”, a povestit Maye Musk.

Elon Musk a achiziționat Twitter cu suma de 44 miliarde de dolari

Într-o altă ordine de idei, amintim că miliardarul Elon Musk a reuşit să cumpere reţeaua de socializare Twitter cu 44 miliarde de dolari. Acum, deținând controlul absolut asupra reţelei, Musk va decide ca o bună parte dintre restricţiile legate de ceea ce poţi publica să fie înlăturate. Astfel, multe dintre barierele de exprimare ar putea fi eliminate, iar Twitter nu va mai elimina postările.

Elon Musk consideră că moderatorii merg mult prea departe cu eliminarea unor postari, iar în perioada următoare foarte multe lucruri vor fi permise. Unii specialişti susţin că veniturile din publicitate vor scădea dacă acest lucru va fi posibil.

Totodată, miliardarul care s-a certat cu Bill Gates, menţionează că prefera ca anumite conturi să fie suspendate doar pentru o perioadă de timp şi să nu fie interzise pe termen nedeterminat.

Mulți angajați ai Twitter au postat mesaje în care spun că se tem de acest viitor în care Elon Musk le este patron, temerile fiind legate și de cum s-ar putea schimba atmosfera din interiorul companiei. De asemenea, la Tesla au fost plângeri legate de nerespectarea drepturilor angajaților, de discriminare și de existența unui mediu de lucru ostil.

Și cu toate că deține o avere impresionabilă, mama lui Elon Musk, Maye Musk, în vârstă de 74 de ani, a declarat că este nevoită să doarmă în garaj atunci când îşi vizitează fiul.

Comentarii
Adauga un comentariu