Stiri si curiozitati

Când s-a lansat piesa ”Si afara ploua, ploua”. Cum se numea inițial

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Când s-a lansat piesa Si afara ploua ploua. Cum se numea inițial
Piesa Marinei Voica, ”Si afara ploua, ploua” a devenit extrem de cunoscută în ultimul timp

Piesa Marinei Voica, ”Si afara ploua, ploua” a devenit extrem de cunoscută în ultimul timp după ce Andrei Bănuță a cântat cu îndrăgita artistă o versiune actuală a melodiei. Vezi în continuare când s-a lansat și ce nume a purtat inițial.

Când a apărut piesa ”Si afara ploua, ploua”

Piesa, inițial intitulată ”Într-un colț de cafenea” făcea mari furori prin anii 70-80, povestind despre o fată care s-a îndrăgostit de un bărbat datorită rafinamentului lui, însă ce să vezi? Era însurat.

Interpreta piesei, Marina Voica, pe numele său real, Marina Alexandrovna Nicolskaia s-a născut la data de 3 septembrie 1936 în Ivanovo, Rusia. În anul 1967, a lansat hitul ”într-un colț de cafenea”. Piesa a făcut furori până prin anii 2000, când a devenit din ce în ce mai puțin cunoscută.

Acum, piesa se numește ”Și afară plouă, plouă” și a primit o îmbunătățire, după colaborarea Marinei Voica cu tânărul Andrei Bănuță, într-o producție marca Radio Zu.

A fost de acord Marina Voica cu preluarea piesei de către Andrei Bănuță?

Deoarece într-un timp foarte scurt ”Și afară plouă, plouă” a prins la public și a devenit numărul 1 în trending-ul românesc, mulți oameni s-au întrebat dacă Marina Voica nu s-a supărat că Andrei Bănuță i-a preluat melodia.

La doar 25 de ani, Andrei Bănuță a cântat alături de nume mari ale muzicii românești, precum Andra și Marina Voica. În urmă cu ceva luni, Andrei și Andra și-au unit vocile și au lansat „Nu m-am gândit la despărțire”, un remake al piesei lui Dan Spătaru. Următoarea colaborare a fost cu Marina Voica, tânărul lansând melodia “Și afară plouă, plouă”, împreună cu DOMINO, un remake al melodiei Marinei Voica.

Andrei Bănuță nu a vrut, inițial, să o contacteze pe doamna Marina Voica. Tânărul a simțit că întrece măsura, astfel artistul Matteo s-a oferit să îl ajute. Acesta a luat legătura cu artista, iar ea a acceptat imediat.

“Eu nu am îndrăznit să o sun. Am zis că mi-o iau în cap. Este o legendă! Inițial am discutat cu ai mei, le-am zis că nu cred că este bine să îndrăznim. Matteo mi-a spus că dacă îmi este rușine să o sun, o sună el pentru mine. El a sunat-o, iar ea a acceptat fără să se gândească. Mi-am dat seama ce înseamnă o minte și o inimă deschisă, chiar dacă dumneaei are atât de multă istorie, iar eu abia acum încep să o scriu pe a mea”, a spus Andrei Bănuță într-un interviu acordat pentru Playtech.

Artista nu s-a simțit deloc deranjată că Andrei Bănuță a lansat melodia ”Si afara ploua, ploua” ba chiar s-a bucurat că acesta a adus în prim-plan melodii vechi, deja uitate de cea mai mare parte a lumii și că reușit să urce în trending o piesă veche, care nu mai era de actualitate.

Adauga un comentariu