Actualitate

Marina Voica și Laurențiu Cazan s-au revăzut după 20 de ani: „O iubesc acum doar ca om, ca artistă”

Publicat: 29 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marina Voica și Laurențiu Cazan s-au revăzut după 20 de ani O iubesc acum doar ca om ca artistă
Marina Voica și Laurențiu Cazan au trăit o poveste de iubire în urmă cu aproape 40 de ani

Marina Voica și Laurențiu Cazan s-au revăzut zilele trecute, după 20 de ani, întâlnirea acestora fiind extrem de emoționantă. În urmă cu aproape 40 de ani, cei doi artiști au trăit o poveste de iubire, în pofida marii diferențe de vârstă dintre ei. Acum, Laurențiu Cazan a susținut că întâlnirea cu Marina Voica a fost pur întâmplătoare, având loc la un festival de muzică.

În urmă cu aproape 40 de ani s-au iubit cu patos, însă acum se respectă și se susțin reciproc. Marina Voica și Laurențiu Cazan au dat nas în nas la un festival din Moroeni, iar întâlnirea a fost extrem de emoționantă, căci foștii iubiți nu s-au mai văzut de 20 de ani. Ce spune acum Laurențiu Cazan despre fermecătoarea artistă, potrivit LPF.

Marina Voica și Laurențiu Cazan s-au revăzut după 20 de ani

În perioada 23-25 iunie, localitatea Moroeni (Dâmbovița) a găzduit Festivalul Național de Muzică Ușoară și Muzică Populară „Cununa Petrolului”. Sâmbătă, 24 iunie, pe scenă au urcat, printre alții, Marina Voica (86 de ani) și Laurențiu Cazan (65 de ani), care au impresionat publicul cu momentul lor muzical.

Cei doi foști iubiți, care și-au trăit povestea de dragoste acum 40 de ani, s-au revăzut după două decenii și, talentați și spontani cum îi știm, au decis să improvizeze și să cânte împreună

„Am cântat împreună cu Marina două piese, a fost și ea, recent, la Moroeni, am acompaniat-o la chitară, a interpretat două piese spaniole. Fiecare a avut treaba lui acolo, în concert, eu am fost doar o singură zi. Oamenii nu au înțeles partea artistică, mulți rămân ancorați doar în zona romantică.

Am cântat cu Marina, noi am rămas prieteni buni. O colaborare artistică nu înseamnă o poveste de dragoste, eu m-am dus pe scenă cu arta. A fost o întâlnire pur artistică, nu ne-am mai văzut de 20 de ani. De fapt, nu a fost o colaborare, ci o chestie spontană. Nu m-am gândit să cânt cu ea, a fost o întâmplare. Am întrebat-o, a ieșit extraordinar, o chestie de spontaneitate.

Marina arată foarte bine, dar să avem respect pentru un om care are o vârstă, nu vorbim acum despre iubiri, la vârsta asta. Pe Marina Voica o iubesc acum doar ca om, ca artistă. Nu am voie să o iubesc că alții se și gândesc la lucruri mondene? Nici eu și nici ea nu mai avem 20 de ani. Să avem respect”, a declarat Laurențiu Cazan

Marina Voica, 3 ani de iubire cu Laurențiu Cazan

Marina Voica s-a născut pe 2 septembrie 1936 și a rămas în playlistul tuturor generațiilor, mai ales datorită piesei nemuritoare „Și afară plouă, plouă”. Artista a cunoscut aprecierea fanilor, respectul colegilor de breaslă, dar și adorația bărbaților, care au făcut orice ca să o cucerească.

Deși își reproșează că nu a oferit înapoi aceeași dragoste pe care a primit-o, Marina Voica a vorbit mereu la superlativ despre bărbații care i-au marcat viața. A fost căsătorită de două ori, prima dată cu Marcel Voica, apoi cu Viorel Teodorescu. Acesta din urmă s-a stins la 41 de ani, din cauza unui cancer agresiv. Marina Voica a mai avut o idilă cu solistul Laurențiu Cazan (ea avea 48 de ani, iar el, 27), dar și cu un grec cu 20 de ani mai mic decât ea, care efectiv a divinizat-o.

În 1984, Marina Voica s-a îndrăgostit de un tânăr de 27 de ani, Laurențiu Cazan. Au trăit împreună, ca soț și soție, trei ani.

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânar. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical”, a povestit solista în urmă cu mai mulți ani.

Adauga un comentariu