Sport

Când și unde se va disputa amicalul de lux dintre România și Anglia. Anunțul făcut de FRF

Publicat: 04 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Când și unde se va disputa amicalul de lux dintre România și Anglia. Anunțul făcut de FRF

România va disputa un amical la Londra, pe 7 iunie, în compania Angliei. FRF a făcut anunțul oficial, marți, la două zile după ce Mihai Stoichiță a confirmat numele adversarei. Meciul se va disputa la Londra, lucru confirmat de FRF, însă sunt șanse mici ca partida să aibă loc pe marele Wembley. Presa din Regat anunță de asemenea că jocul se va disputa pe un alt stadion din Capitală.
Ultimul duel între România și Anglia a avut loc la Campionatul European U21 din vară, atunci când tricolorii s-au impus cu 4-2, la EURO 2019. Pe banca tinerilor tricolori s-a aflat Mirel Rădoi, care între timp a preluat conducerea primei reprezentative. Până la amicalul cu Anglia, România mai are de disputat barajul din Liga Națiunilor pentru calificarea la Euro 2020.

România a rămas în cursa pentru Euro 2020

România a ratat calificarea la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor continentale încă din 15 noiembrie, când a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), pe Arena Națională din București, în penultimul meci.
„Tricolorii” păstrează șanse de calificare la turneul final de anul viitor prin intermediul barajului Ligii Națiunilor. Ei vor întâlni Islanda în deplasare, pe 26 martie, în cealaltă semifinală a culoarului A al barajelor urmând să se înfrunte Bulgaria și Ungaria. În finală, pe 31 martie, pentru un bilet la Euro 2020, se vor bate câștigătoarele celor două semifinale, meciul urmând să aibă loc în Bulgaria sau Ungaria.

Barajul pentru Euro 2020. Programul complet

Semifinalele play-off-ului Ligii Națiunilor se dispută la 26 martie 2020, iar finalele la 31 martie 2020. Aceste întâlniri stabilesc ultimele patru participante la Euro 2020, turneu la care și Bucureștiul găzduiește meciuri.
Tabloul semifinalelor play-off-ului Ligii Națiunilor este următorul:

Traseul A: Islanda – România și Bulgaria – Ungaria
Traseul B: Bosnia-Herțegovina – Irlanda de Nord și Slovacia – Irlanda
Traseul C: Scoția – Israel și Norvegia – Serbia
Traseul D: Georgia – Belarus și Macedonia de Nord – Kosov

Adauga un comentariu