BZI LIVE

LIVE VIDEO – Când vom avea suficiente locuri de parcare publice și de reședință la Iași? Marian Nistor, șeful Serviciului Administrare Parcări, răspunde întrebărilor la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii

Marți, 17 mai 2022, începând cu ora 13:00, invitat în cadrul emisiunii BZI LIVE va fi Marian Nistor, șeful Serviciului Administrare Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Iași.
Alături de moderatoarea Roxana Caraiman, invitatul va discuta despre situația parcărilor publice și a celor de reședință din oraș, oferind detalii privind costurile și încasările în ambele cazuri.
Marian Nistor va anunța și dacă urmează licitații în viitorul apropiat dar și care sunt planurile pentru amenajarea mai multor parcări la nivelul municipiului.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Inafara de bani peste bani pe locuri la licitatii ce faceti pentru masinile electrice din Iasi de ex? Sunt masini electrice in Iasi de 2-3 ani, nu ati catadicsit nici in noul regulament sa puneti prevederi privind locuri de parcare in cartiere. Aveti cateva locuri de parcare in parcarile cu bani, unu la intrare pe pietonal la Scoala Asachi care sta ocupat toata ziua probabil de un angajat de la CJ sau Prefectura, mai doua pe la Casa Cartii ocupate de cei de la BRD, vreo 2 in spate la Primarie si vreo 2 pe laTeatru, ocupate de masini poluatoare si vreo 2 pe Primaverii. In cartiere cand vopsiti niste locuri? E scump? Va e lene? Sunteti total dezinteresai, desi Chirica spune in toate intalnirile unde e filmat ca vai ce poluat e Iasiul si ce masuri o sa luam . Luati pe draq. Vopsiti locuri la bordura unde oricum se parcheaza fara bani, vopsiti acolo unde inchiriati pe bani un loc-doua ca nu saraciti. O sa va vina lumea sub geamuri sa va faca de panarama in toata tara ca va bateti cu pumnu in piept pentru masuri antipoluare si voi nu sinteti in stare sa varuiti niste locuri cu verde.

  • Când ne prezintă primăria câte parcări noi au făcut în cartiere, cu banii încasați pe taxele umflate de parcare la domiciliu,taxe impuse după plata fiecărui posesor de autoturism a impozitului pe mașini.

Adauga un comentariu