Cancan ultimă oră

Cântăreața Dodo este însărcinată! ”Șefa banilor” așteaptă primul ei copil: ”Darul nostru de la Dumnezeu”

Publicat: 20 apr. 2021
Dodo a cunoscut succesul alături de Bogdan Mocanu și Iancu Sterp, prin piesa ”Cel mai bun iubit”. O altă piesă, devenită un real succes a fost ”Șefa banilor”, care a strâns aproape 20 de milioane de vizualizări pe Youtube

Dodo a cunoscut succesul alături de Bogdan Mocanu și Iancu Sterp, prin piesa ”Cel mai bun iubit”. O altă piesă, devenită un real succes a fost ”Șefa banilor”, care a strâns aproape 20 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Dodo a fost foarte apreciată pentru vocea ei, iar la acel moment se zvonea că între ea și Mocanu se înfiripă ceva.

Adevărul era cu totul altul, pentru că artista se iubea cu un alt tânăr de foarte mult timp.

Cei doi îndrăgostiți și-au întemeiat o familie, iar Dodo urmează să devină mămică pentru prima dată.

Vestea cea mare a fost dată chiar de ea în mediul online, acolo unde și-a luat prin surprindere fanii. ”Mulțumim, Doamne. Darul nostru de la Dumnezeu”, este mesajul emoționant pe care l-a postat artista, pe contul ei de Instagram.

Dodo și Liviu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Fanii muzicii românești au cunoscut-o pe Dodo, în urma colaborărilor de succes pe care le-a avut alături de Bogdan Mocanu și Iancu Sterp, foști concurenți de la Puterea Dragostei. Cu ajutorul lui Costi Ioniță, cei trei au dat lovitura în mediul online și pe Youtube, acolo unde au strâns zeci de milioane de vizualizări.

Deși, la un moment dat, fanii celor trei și-au dorit s-o vadă pe cântăreața Dodo cu unul dintre cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, iată că ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Liviu.

Dodo și partenerul ei sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Aceștia au ales să împărtășească minunată veste și cu urmăritorii lor din mediul online.

Adauga un comentariu