Actualitate

Cântăreața transgender Naomy s-a stins din viață șa vârsta de 47 de ani. Artista și-a petrecut ultimele clipe într-un spital din Germania, după ce a suferit un AVC

Publicat: 20 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii

Naomy s-a stins din viață la 47 de ani, în urma unor probleme medicale. După ce a suferit un AVC, cântăreața a stat în comă timp de câteva zile. Ieri seară, Antonella Lerca Duda a dat vestea tragică pe rețelele de socializareși a anunțat decesul.

Naomy a murit la vârsta de 47 de ani. Îndrăgita cântăreață trasngender a fost internată într-un spital din Dortmund, Germania în ultimele momente de viață, după ce a suferit un AVC, în urmă cu câteva zile.

Naomy a murit la 47 de ani

Cântăreața transgender. Naomy, cea care făcea furori la emisiunile TV în urmă cu mai mulți ani s-a stins din viață. A fost îndrăgită de către fani și a reușit să fie un reper în comunitatea LGBT, din care făcea parte.

Naomy a atras atenția tuturor datorită prezenței sale, dar și a talentului. A fost în atenția publicului mulți ani, începând cu 2008, când participă la Mamaia Music Festival cu melodia „Salcia”, până în 2015. Apoi decide să se retragă din showbiz și a trăit departe de ochii lumii, în Suedia și Germania.

Antonella Lerca Duda, o prietenă apropiată a cântăreței a publicat un mesaj trist, în care anunță trecerea în neființă a acesteia. Ea a fost cea care i-a ținut la curent pe fani cu privire la starea de sănătate a lui Naomy, dar în această seară a anunțat decesul. Timp de câteva zile a fost în comă, în urma unui AVC suferit. A mărturisit că mereu își va aduce aminte de ea, având un rol important pentru comunitatea LGBT, dar și multe amintiri frumoase pe care le au împreună.

„Cu inima grea, vă anunț că NAOMY a trecut în liniște în cursul serii de azi 19 Aprilie 2024
Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o in România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi! Odihnește-te in glorie Regino”, a scris Antonella Lerca Duda, prietena sa, pe Facebook.

Naomy a avut o copilărie grea

Naomy era mereu cu zâmbetul pe buze, dar în suflet ascundea o mare dramă. Cântăreața a fost abandonată de familie într-un șanț, la doar câteva zile de la naștere. A locuit într-un centru de plasament din Luduș până la vârsta de 15 ani și a arătat un interes pentru muzică încă din copilărie. Se mută la Târgu Mureș unde dă admitere pentru Școala Populară de Artă, la secțiunea canto. Aici obține nota 10 la proba practică și este înscrisă la școală, apoi continuă pe acest drum.

Viața sa nu a fost deloc ușoară și s-a confruntat cu multe neajunsuri, precum și homofobie din partea celor din jur. A încercat să-și pună capăt zilelor de două ori de-a lungul timpului, dar nu a avut succes.

Tags:
Comentarii
  • Ce poate fi si mai enervant decat un tigan? Un tigan care se da femeie si se da in stamba.
    Monalisu Pop s-a dus si el, a mai ramas Antonel Lercu Ducu, baiatul trebuie sa aiba si el grija pt. ca D-zeu nu bate cu parul.

Adauga un comentariu