Economic Local

CAR Moldova acordă împrumuturi rapide la o dobândă avantajoasă. În doar câteva ore, clienții pot obține până la 100.000 de lei (P)

Publicat: 12 apr. 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
CAR Moldova acordă împrumuturi rapide la o dobândă avantajoasă. În doar câteva ore clienții pot obține până la 100.000 de lei P
CAR Moldova acordă împrumuturi cu dobânda de 8.9 % la sută

CAR Moldova este deja recunoscută pentru împrumuturile rapide acordate clienților și pentru dobânzile avantajoase. Oamenii pot beneficia de promoția cu dobândă fixă de 9.4 % la sută pe an

CAR Moldova reprezintă o alternativă folositoare a băncilor. Pensionarii și bugetarii au și beneficii, precum împrumuturile fără giranți. Pentru restul persoanelor CAR-ul vine în sprijin cu oferte atractive și cu planuri de împrumut bine stabilite pentru nevoile și posibilitățile fiecăruia.

CAR Moldova acordă împrumuturi rapide

Principala condiție pentru a obține un împrumut este dovada unui venit constant care permite achitarea ratei lunare și un număr de giranți. Procedura este foarte simplă, astfel că toți oamenii pot avea acces la serviciile companiei. Cele mai solicitate împrumuturi sunt cele rapide, cu giranți, deoarece suma maximă acordată poate fi 100.000 de lei, iar perioada de rambursare este cuprinsă între 6 și 60 de luni. Indiferent de tipul împrumutului ales, există oricând posibilitatea de refinanţare ori lichidare anticipată, fără niciun cost suplimentar. De asemenea, împrumutul poate fi restituit în rate lunare egale sau în descrescătoare. Dobânda este fixă pe toată perioada derulării contractului de împrumut, indiferent de fluctuaţia existentă pe piaţă, ceea ce conferă siguranţă şi confort.

Pentru pensionari și angajații din sistemul bugetar există posibilitatea unui împrumut fără giranți, suma maximă acordată fiind egală cu 5.000 de lei pentru o perioadă de rambursare cuprinsă între 6 și 12 luni. De asemenea, cei care au deja împrumuturi la o altă instituție financiară pot cere o refinanțare la creditele existente, având doar o singură rată, cu o dobândă mai avantajoasă. Un alt avantaj îl constituie lipsa comisioanelor de depunere, administrate ori retragere. În acest moment, în județul Iași sunt deschise patru puncte de lucru. Trei sunt în municipiul Iași, la adresele bd. Alexandru cel bun, nr. 50-52, str. Lascar Catargiu, nr. 31, str. Străpungerii Silvestru, nr. 7, iar o locație este în orașul Pașcani, str. Ștefan cel Mare, nr. 3.

Tot mai mulți clienți accesează împrumuturile

CAR Moldova funcționează de 25 de ani, iar mulți oameni au accesat serviciile lor. Totuși, numărul este în continuă creștere. Totodată, sunt și clienți fideli, care apelează la CAR Moldova cu încredere încă de la deschiderea primului punct de lucru. Diferența dintre CAR și bancă o reprezintă, în primul rând, forma de organizare juridică. Scopul unei bănci comerciale este de a obține profit, iar acest profit se împarte către acționari sau se investește în dezvoltarea instituției respective.

Spre deosebire de instituțiile bancare, CAR-urile sunt, în majoritatea cazurilor, organizații nonprofit, prin urmare excedentul, „profitul”, se redistribuie către membri. Trebuie menționat faptul că, pe lângă dobânda acordată membrilor, o parte din excedent merge şi către fondul de risc intern, în rezervele statutare, către resursele interne ale CAR-ului.

Împrumuturile rapide de la CAR Moldova i-au atras pe mulți clienți datorită dobânzii accesibile și planului de plată.

Comentarii
  • Pentru ”eu”: cred ca te referi la dobanda penalizatoare, care este diferita de dobanda. Da, poti spune ca este uriasa, doar daca imprumutatul nu achita la timp ratele stabilite conform graficului de rambursare. Ea creste din cauza ta, ca nu respecti clauzele contractuale, de aia se si numeste ”dobanda penalizatoare”.
    Asa e mai la totate CAR urile si chair la banci.

  • Pentru Dan: Fa o simulare, si o sa te convingi ca nu ai dreptate. Suma platita la final este mult mai mare, ca in cazul bancilor. In plus, articolul e inselator, in sensul ca CAR este o institutie nebancara, nu non profit.

Adauga un comentariu