Remedii naturiste

Care contraindicatiile uleiul de cimbru? E bun pentru cancer?

Publicat: 11 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care contraindicatiile uleiul de cimbru E bun pentru cancer
Acest ulei esențial nu trebuie utilizat niciodată prin metoda de inhalare.

Indiferent dacă este pentru uz cutanat sau oral, la gătit sau îngrijire, toate persoanele care utilizeaza ulei esențial de cimbru ar trebui să fie atente la aplicarea acestuia. Utilizarea sa în stare pură este cu atât mai descurajată cu cât ingredientele sale active sunt foarte dermocaustice. De asemenea, diluați acest produs într-un alt mediu pentru a evita orice risc de alergie.

Uleiul esențial de cimbru este destinat utilizării numai la adulți și adolescenți. Cu toate acestea, femeile însărcinate sau care alăptează și bebelușii peste 3 ani pot lua acest tratament. Desigur, cura trebuie recomandată și urmarită de un medic.

Persoanele cu astm sau epilepsie trebuie să consulte întotdeauna un medic înainte de a utiliza această loțiune. Cu toate acestea, persoanele cu probleme cardiace ar trebui să evite utilizarea acesteia.

Acest ulei esențial nu trebuie utilizat niciodată prin metoda de inhalare.

Înainte de a utiliza ulei esențial de cimbru, testați întotdeauna nivelul de toleranță al pielii la ingredientele active din loțiune. Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecați 2 picături din această variantă pe palma mâinii. Aplicați uleiul esențial pe cot timp de cel puțin 24 de ore. Acest proces face posibilă cunoașterea din timp a reacției epidermei și, dacă este necesar, evitarea utilizării acestuia.

Adauga un comentariu