BZI LIVE

LIVE VIDEO – Care este viitorul județelor din Moldova? Vasile Asandei, director ADR Nord-Est, discută la BZI LIVE despre direcțiile UE privind oportunitățile de finanțare prin fonduri europene în perioada 2021-2027

Publicat: 23 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 22 septembrie 2021, începând cu ora 13:00, invitat în cadrul emisiunii BZI LIVE este Vasile Asandei, director Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, pentru a discuta despre direcțiile Uniunii Europene în ce privește oportunitățile de finanțare din fonduri europene pentru dezvoltare regională în perioada 2021-2027 Invitatul Roxanei Caraiman va vorbi despre colaborarea cu autoritățile publice locale și cum sunt transformate cererile de finanțare în proiecte contractate care să îmbunătățească nivelul de dezvoltare al regiunii, să crească gradul de bunăstare și de siguranță, atât al cetățenilor, cât și al celor ce tranzitează regiunea.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu