Eveniment-Social

Carla’s Dreams va cânta în această seară la Iași, în cadrul celui mai mare festival studențesc din România!

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Carlas Dreams va cânta în această seară la Iași în cadrul celui mai mare festival studențesc din România
Capul de afiș va fi anul acesta concertul susținut pentru miile de studenți ieșeni de cunoscutul artist Carla’s Dreams

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) organizează o nouă ediție a celui mai mare festival studențesc din România găzduit de o instituție de învățământ superior. La Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu”, între 22 și 24 mai 2024, vor fi organizate jocuri inedite în aer liber, zeci de concursuri cu premii, cursuri de capoeira, cursuri de autoapărare, spectacole de teatru în aer liber și petreceri tematice.

Capul de afiș va fi anul acesta concertul susținut pentru miile de studenți ieșeni de cunoscutul artist Carla’s Dreams.

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) vă invită joi, 23 mai, de la ora 10.30, în Campusul „Tudor Vladimirescu”, parcul dintre căminele T9 și T11, pentru a marca mai multe momente în cadrul Festivalului Zilelor Campusului „Tudor Vladimirescu”.

– vor ajunge autocarele cu cei 500 de elevi pe care universitatea îi aduce de la licee din județele din preajma Iașului, pentru a experimenta o zi din viața de student

– după un mesaj de bun venit, adresat de conducerea TUIASI și de cea a companiei PHINIA, elevii vor putea lua parte la jocurile amenajate deja de astăzi în campus, vor putea urmări o prezentare a facultăților sau chiar să urmeze tururi ghidate prin laboratoarele TUIASI

– vor fi oferite ultimele detalii cu privire la concertul de joi seara, la care sunt așteptate circa 15.000 de persoane

„Cu fiecare ediție, acest eveniment a crescut, s-a diversificat în activități și atracții pentru studenți și a devenit tot mai aproape de ceea ce dorim să devină, și anume cel mai mare festival studențesc din țară. Evident, festivalul este susținut de numeroși parteneri din mediul economic, autorități și instituții locale. Ceea ce este inedit în acest an, în afara programului care include un spectacol senzațional cu una dintre formațiile de muzică de top, este includerea Zilelor Campusului în «10 Days of INGENIUM», eveniment care reunește la TUIASI cele 10 universități europene partenere în Consorțiul INGENIUM. În acest mod putem oferi studenților europeni participanți o imagine de ansamblu a vieții de student la Politehnica ieșeană, din amfiteatre și laboratoare, în energia extraordinară a campusului nostru”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul TUIASI.

Printre evenimentele care vor avea loc joi în campus se numără și un spectacol de teatru în aer liber, susținut de artiștii Ateneului Național din Iași, cât și o reprezentație și cursuri de capoeira. Trupele de luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale al Inspectoratului Județean de Poliție Iași vor avea o serie de prezentări și vor organiza, la rândul lor, cursuri de auto-apărare. Seara, pe scena special amenajată, vor urca cei de la Gașcă Chitară Grozăvești, de la ora 20.00, iar de la ora 21.00 va cânta „Carla’s Dreams”.

Vineri, 24 mai, festivalul continuă cu două petreceri tematice. „Flashback Party” pentru profesori și absolvenți ai universității, cu denumirea „Back to the ’80s în atmosfera «Tudorului» retro”, care va avea loc de la ora 21.00, și Neon Madness Party – Colorful Campus, organizat în colaborare cu „Sesiunea de Noapte” – cea mai mare petrecere studențească organizată în aer liber, de la ora 23.00. Ambele vor fi organizate în campus, în parcul dintre căminele T9-T10-T11.

Comentarii
Adauga un comentariu