Cultural

Carmen Brumă face furori pe Instagram cu silueta perfectă. De ce nu a dorit frumoasa vedetă să se căsătorească cu Mircea Badea

Publicat: 15 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Brumă face furori pe Instagram cu silueta perfectă. De ce nu a dorit frumoasa vedetă să se căsătorească cu Mircea Badea
La vârsta de 45 de ani, Carmen Brumă se află într-o formă fizică de invidiat și face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy.

Una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul autohton, Carmen Brumă, face furori pe Instagram cu silueta perfectă. Aceasta arată spectaculos la vârsta de 45 de ani și se află într-o formă fizică de invidiat. Carmen Brumă atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Dincolo de celebritate, Carmen Brumă se declară o femeie împlinită în viața privată. Aceasta se bucură din plin de rolul de mamă și radiază de fericire alături de partenerul ei faimos. Multă lume se întreabă de ce nu a dorit frumoasa vedetă să se căsătorească cu Mircea Badea.

Carmen Brumă face furori pe Instagram cu fizicul de invidiat

La vârsta de 45 de ani, Carmen Brumă arată spectaculos și încinge imaginația multor bărbați cu formele sale fără cusur. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Mai mult, partenera de viață a lui Mircea Badea face furori și la evenimentele mondene cu ținutele sexy.

Frumoasa vedetă a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și să arate atât de bine. Carmen Brumă a mărturisit care sunt secretele ei de înfrumusețare și ce consumă zilnic pentru a avea o siluetă perfectă.

,,Ca să vă fie foame dimineaţa, nu mâncaţi nimic cu 4 ore înainte de a vă culca seara. Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să bei un pahar mare de apă pe stomacul gol. După somn, organismul este puternic deshidratat. Eu iau de câteva luni mierea de manuka, câte o linguriţă în fiecare dimineaţă pentru întărirea sistemului imunitar.

Este un antibiotic natural foarte puternic. Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii şi e folosită în ameliorarea unor probleme de sănătate.”, a declarat aceasta.

Carmen Brumă face furori în mediul online cu fotografii incendiare. Recent, vedeta s-a răsfățat alături de Mircea Badea într-o vacanță exotică și și-a etalat formele fără cusur, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

O altă vedetă care face furori pe Facebook este Magda Pălimariu. Frumoasa prezentatoare arată spectaculos, iar în curând va deveni mamă pentru prima oară. Și îndrăgita artistă Denisa Tănase își surprinde fanii de pe Instagram cu poze îndrăznețe care dovedesc faptul că aceasta duce o viață de lux peste hotare. Cântăreața a renunțat de ceva vreme la muzică, dar câștigă sume impresionante din afacerile pe care le deține.

De ce a refuzat vedeta să se căsătorească cu Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 20 de ani și au împreună un băiețel superb de care sunt tare mândri. Cu toate acestea, Carmen Brumă nu a dorit să se căsătorească cu partenerul ei celebru și nici nu are de gând să facă acest pas.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…)

Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami.”, a precizat vedeta tv.

Mai mult, Carmen Brumă a oferit detalii surprinzătoare din viața de cuplu, mărturisind care este secretul relației ei longevive cu Mircea Badea.

,,Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: Dă-mi și mie repede telefonul. Dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui?

Niciodată nu-l sun să-l întreb: Bună, unde ești?. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire.”, a declarat Carmen Brumă.

La vârsta de 45 de ani, Carmen Brumă se află într-o formă fizică de invidiat și face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Vedeta este extrem de apreciată de publicul autohton, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.

Adauga un comentariu