Prima pagină » Cultural » Denisa Tănase face furori pe Instagram și duce o viață de lux. Cum a ajuns frumoasa vedetă milionară în Dubai

Denisa Tănase face furori pe Instagram și duce o viață de lux. Cum a ajuns frumoasa vedetă milionară în Dubai

10 iun. 2022, 09:02,
BZI.ro, în Cultural

Fosta componentă a trupei Bambi, Denisa Tănase, face furori pe Instagram și duce o viață de lux. Artista a renunțat de ceva vreme la muzică și a devenit femeie de afaceri. Aceasta împreună cu soțul ei câștigă sume impresionante și se răsfață cu vacanțe în locuri exotice. Iată cum a ajuns frumoasa vedetă milionară în Dubai.

Denisa Tănase face furori pe Instagram și se bucură de succes

Frumoasa cântăreață Denisa Tănase atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene, dar și pe rețelele de socializare. Vedeta se bucură din plin de viața de lux pe care duce alături de soțul ei. Fosta componentă a trupei Bambi a renunțat la muzică și televiziune pentru a-și încerca norocul în afaceri și a dat lovitura.

Denisa Tănase deține împreună cu partenerul ei, Mircea Brânzei, mai multe locuințe în Dubai și afaceri prospere în domeniul imobiliarelor și cel de beauty. Vedeta se declară o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii inedite.

Artista arată spectaculos și se mândrește cu o siluetă de invidiat. De când a renunțat la muzică, Denisa Tănase și-a schimbat complet viața. Aceasta are un succes impresionant peste hotare, iar în viața privată radiază de fericire.

Vedeta a dezvăluit cum și-a descoperit latura antreprenorială, dar mai ales care au fost marile provocări pe plan profesional.

,,M-am surprins inclusiv pe mine. Nu a fost ceva planificat. Lucrurile au decurs firesc, atât de natural și cu rezultate atât de bune, încât mi-am dat seama imediat că, cel mai probabil, aceasta este cu adevărat vocația mea. Și cu siguranță a existat în mine dintotdeauna acest spirit antreprenorial, doar că a fost nevoie să îl întâlnesc pe Mircea ca să mă ajute să îl scot la iveală. (…)

Domeniul în care activează firma noastră, industria beauty, necesită extrem de multă creativitate și te duce, de multe ori, în zona de artă. Parfumeria este o artă desăvârșită. Iar eu am descoperit o nouă pasiune, unde artistul din mine nu este deloc neglijat.’’, a declarat fosta componentă a trupei Bambi.

În prezent, Denisa Tănase se bucură de succes în Dubai și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii din vacanțe de lux. O altă vedetă care atrage privirile tuturor pe Instagram este Eva Zaharescu. Fiica prezentatoarei Andreea Berecleanu își surprinde fanii din mediul online cu poze îndrăznețe.

De un succes impresionant peste hotare are parte și frumoasa Mădălina Ghenea. La vârsta de 34 de ani, aceasta are o carieră uluitoare, iar pe plan personal se declară o femeie fericită și împlinită.

Cum a ajuns cântăreața să aibă succes în Dubai

Denisa Tănase nu regretă că a renunțat la muzică pentru a deveni femeie de afaceri. Artista a fost susținută încă de la început de soțul ei, iar în prezent cei doi au dat lovitura în domeniul imobiliarelor și cel de beauty. Mai mult, aceștia au o locuință de vis în Dubai și nu ezită să se răsfețe cu vacanțe de lux ori de câte ori au ocazia.

Îndrăgita cântăreață a dezvăluit cum a început totul și care a fost momentul în care a decis să își încerce norocul în afaceri alături de partenerul ei de viață. Aceștia au debutat în lumea afacerilor mai întâi cu câteva apartamente pe care le închiriau sau le vindeau.

,,A pornit ca o curiozitate. Eram în vacanța de Crăciun și am mers la câteva vizionări, convinși fiind că sunt pur informative, pentru că noi ne imaginam că prețurile în Dubai sunt, cu siguranță, ceva ce noi nu ne permiteam la momentul acela. Am descoperit însă o piață cu prețuri accesibile, asemănătoare cu cele din România. Atunci am îndrăznit să facem primele două investiții, era chiar înainte de pandemie și prețurile erau jos.

Spun îndrăznit, pentru că investiția se ridică totuși la sume mai mari decât puteam susține noi la acel moment și țin minte că, tot zborul spre București, m-am gândit: oare cum o să le plătim? Însă genul acesta de decizii te forțează să evoluezi și să îți depășești limitele.’’, a mărturisit vedeta.

Ulterior, aceasta a dezvoltat alte afaceri în industria beauty, iar parfumurile pe care le creează sunt extrem de apreciate.

Denisa Tănase se bucură din plin de viața de lux în Dubai și face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze inedite. Artista are un succes impresionant peste hotare și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *