Actualitate

Carmen Harra a spus cine va fi noul preşedinte al României: „Va fi ceva neașteptat!”

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Carmen Harra a spus cine va fi noul preşedinte al României Va fi ceva neașteptat
Carmen Harra a spus cine va fi noul preşedinte al României

Carmen Harra a spus cine va fi noul preşedinte al României. Clarvăzătoarea i-a avertizat pe politicienii din România că nu trebuie să se culce pe-o ureche, deoarece socoteala de la partide nu se va potrivi cu cea de la urnele de vot.

Carmen Harra a spus cine va fi noul preşedinte al României

Carmen Harra a venit cu noi previziuni pentru români. Aceasta a vorbit despre alegerile din 2024. Prezentă în cadru lueni emisiuni, celebra prezicătoare a făcut o serie de predicții bazate pe numerologie. Carmen Harra a spus că, anul acesta, anul 8, unul al judecății și al seismelor politice, la alegeri, lucrurile nu vor mai sta la fel ca în trecut, ci, în mod cu totul neașteptat, pe ultima sută de metri, totul se va schimba, cu un candidat nou, care va avea prima șansă.

„În România, alegerile se întâmplă într-un an karmic. Românii își doresc schimbare. Energia feminină vedem că începe să prindă forță în lumea întreagă. Este un an de revoltă. Eu nu mai văd PNL și PSD la conducere. Lumea vrea altceva, nu ce s-a ales până acum. Jumătate din populația României este peste hotare. Simt că românul vrea să se trezească, vrea o schimbare majoră. În câteva luni, în România, vor avea loc schimbări uriașe, la care nu ne așteptăm. Poate să apară și cineva peste noapte. Așteptați-vă la neașteptat. Anul acesta vine cu multe surprize. Diaspora joacă un rol în aceste alegeri. Oamenii nu își mai doresc președinți și regi. Vrem să trăim altfel, vrem un alt sistem. 2024 declanșează un proces de transformare.”, a precizat Carmen Harra.

Ne așteaptă un an plin de cutremure

Carmen Harra prevede o perioadă plină de cutremure, însă nu peste tot, ci doar în anumite zone. România este și ea vizată de seisme? Clarvăzătoarea a spus ce înseamnă un an karmic.

„Anul ăsta este un an plin de cutremure și metaforic vorbind, în sensul de schimbări uriașe, care vin peste noapte, la care nu ne așteptăm, care ne surprind, ne schimbă direcția, gândirea.

În mod real, este și un an seismic. Motivul pentru care am plecat din România sunt cutremurele. Anul ăsta o să fie cutremure, dar mai bine mai mici, să nu cumuleze unul atât de mare. Totuși, nu va fi unul care să reclădească ce s-a întâmplat în 1977. Românul nu e pregătit, Capitala nu e pregătită în niciun fel. Anul 2024 este un an karmic, pentru că are cifra 8, deci tot ce am trăit, se poate repeta”, a declarat Carmen Harra.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit recent despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Aceasta a făcut previziuni dure în legătură cu viitorul cuplului. Ea a precizat că relația lor nu va fi una una definitivă.

„Ana este o femeie care adoră să fie în centrul atenției. El este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze. Ea este dornică de atașament. Ei funcționează după nivele energetice, este o relație tranzitorie, care ține o perioadă de timp. Între ei este o chimie și o atracție puternică, ceva real, în momentul ăsta sunt potriviți unul pentru altul. Amândoi trebuie să se implice să formeze o relație pe viață. Ronald este un om echilibrat, dar în același timp și liber. Ana și Ronald sunt extrem de compatibili și profesional.”, a explicat Carmen Harra.

Acum, Carmen Harra a spus cine va fi noul preşedinte al României.

Comentarii
  • Ce kk de prezicere. Zii doamna, cu subiect si predicat, un nume.
    Asa si ei zic ca va fi ciolacu, ciuca dau geoana. Ca doar nu apare cineva fin porumb.

  • Ce kk de prezicere. Zii doamna, cu subiect si predicat, un nume.
    Asa si ei zic ca va fi ciolacu, ciuca dau geoana. Ca doar nu apare cineva din porumb.

  • Iar o luati in serios pe matracuca asta? Acum 10 ani, a spus ca presedinte va fi Ponta si a iesit Iohannis, iar acum 5 ani a „ghicit” ca va fi Dancila la Cotroceni. Cum sa pui baza pe ce spune asta? :)))

  • Prezicatoarea asta stie tot in afara de cat de mincinoasa este,si cat de idioti sunt cei care scriu prostiile pe care le zice. Mai analfabetilor duceti va la munca.

  • Prezicatoarea asta stie tot in afara de cat de mincinoasa este,si cat de idioti sunt cei care scriu prostiile pe care le zice. Mai analfabetilor duceti va la munca.

  • Huca Cuca cuka unde-i mămăliga cât nuca !
    Saracio!!!spui numai baliverne pentru prosti !
    Popor redus la minte sa nu lăsați vrăjitoarele sa falimenteze în zeama lor….!
    Faceti-o miliardara!

Adauga un comentariu