Carmen Harra, despre căsnicia Oanei Zăvoranu. “Apare fenomenul trădării. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală”

23 feb. 2023, 11:30,
BZI.ro, în Cancan

Viața amoroasă a Oanei Zăvoranu a devenit subiect de discuție pentru Carmen Harra. Clarvăzătoarea spune că vedeta a avut parte de lovitură pe plan sentimental și a dezvăluit și ce urmează să i se întâmple acesteia.

Despre Oana Zăvoranu s-a tot scris prin presă în ultima vreme, după ce în spațiul public au ajuns mai multe fotografii cu soțul ei și o altă femeie.

Carmen Harra, despre căsnicia Oanei Zăvoranu

Recent au apărut o serie de zvonuri potrivit cărora vedeta a fost părăsită de partener, dar ea nu a confirmat și nici nu a infirmat nimic.

„Acum 7 ani i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare. Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce și-a prins soțul cu o altă femeie

Oana Zăvoranu a postat un mesaj controversat pe internet, la scurt timp după ce l-ar fi prins pe soțul ei, Alex Ashraf, vorbind cu o altă femeie. Vedeta a făcut o criză de gelozie și a fost nevoie de intervenția poliției la ea acasă.

„Nu poți închide gura lumii care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei… dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima ta fără să mă prostituez la propriu sau la figurat. Și eu nu m-am prostituat în viața mea… și asta face diferența. Și faptul că pot face asta și multe alte lucruri, valorează la sfârșitul zilei mai mult ca orice. Să mă apuc eu să spun ceva înseamnă să mai dau motiv de alte sute de titluri care bagă bănet în conturile celor care se uită non-stop pe gaura cheii și nici măcar nu își dau seama că nu e gaură”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *