Oana Zăvoranu, prima reacție după ce Alex Ashraf a apărut în compania altei femei!

27 ian. 2023, 09:37,
BZI.ro, în Cancan

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu de mai mulți ani. Deși la început nimeni nu le dădea nicio șansă împreună, cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat radical, ba chiar au ajuns și în fața altarului. Nimic nu părea că îi poate despărți, până acum…

În spațiul public au apărut imagini cu partenerul brunetei și o altă femeie. Soțul „Queridei” nu a vrut să vorbească despre acest subiect, însă actrița a avut o primă reacție.

De curând, au apărut zvonuri potrivit cărora în căsnicia Oanei Zăvoranu ar fi apărut mai multe probleme. Acestea au fost alimentate de imaginile în care Alex Ashraf a fost surprins în prezența unei alte femei. Bărbatul și tânăra și-au dat întâlnire în timpul zilei. Ulterior, cei doi au plecat către un restaurant din Capitală, acolo unde s-au întâlnit cu un alt prieten.

Se pare că Alex ar fi rămas la locuința ei peste noapte iar a doua zi, dis-de-dimineață, bărbatul a ieșit din casă pentru a plimba doi câini.

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce au apărut poze cu Alex Ashraf și o altă femeie

La scurt timp după zvonurile divorțului, Oana Zăvoranu a postat o fotografie în mediul online, acolo unde păstrează mereu legătura cu fanii ei. „Querida” a publicat o fotografie cu ea, dar și un mesaj în care îi sfătuiește pe fanii ei să nu mai creadă tot ce se spune despre familia ei.

„Vă pup și vă iubesc. Și să nu mă credeți decât pe mine”, a transmis bruneta.

Mesajul a continuat cu o declarație de dragoste pentru soțul său: „Alex Ashraf știi că ești inima mea, da? Doar noi doi”

Ce spune Oana Zăvoranu despre relația cu Alex Ashraf

La un moment dat, Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre căsnicia cu Alex Ashraf. Vedeta spunea că au existat perioade bune și mai puțin bune, însă împreună au depășit toate obstacolele, iar relația lor a devenit din ce în ce mai sudată.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia.

Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva.

Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a declarat Oana Zăvoranu în 2022, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *