Scena artistica din Romania

Carmen Harra, despre Ion Dichiseanu. A murit sau nu cu zile marele actor?!

Publicat: 24 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Harra despre Ion Dichiseanu. A murit sau nu cu zile marele actor
Carmen Harra i-a analizat cifra destinului marelui actor Ion Dichiseanu și spune că nu a fost vorba despre nicio cumpănă peste care acesta nu a reușit să treacă.

Carmen Harra a vorbit despre moartea lui Ion Dichiseanu. Actorul s-a stins din viață după ce s-a infectat cu o bacterie agresivă. Maestrul era internat de mai bine de trei luni din cauza bacteriei care i-a provocat o pneumonie bilaterală gravă.

A fost o cumpănă sau finalul destinului său?!

Ce spune Carmen Harra despre Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu s-a stins din viață la 87 de ani, iar în urma sa au rămas numai lacrimi și durere din partea familiei, prietenilor, colegilor de breaslă și a oamenilor care l-au urmărit în toate producțiile cinematografice, dar și pe scena teatrului. Maestrul și-a dat ultima suflare chiar în brațele fiicei sale.

Având în vedere ghinionul pe care l-a avut atunci când a intrat în contact cu bacteria periculoasă, mulți s-au întrebat dacă nu maestrul Ion Dichiseanu a murit cu zile, iar „misterul” a fost elucidat de Carmen Harra, care i-a analizat în detaliu numerologia.

Iată ce spune despre moartea regretatului actor. Clarvăzătoarea i-a analizat cifra destinului marelui actor Ion Dichiseanu și spune că nu a fost vorba despre nicio cumpănă peste care acesta nu a reușit să treacă, ci a trăit exact atât cât i-a fost scris să trăiască.

„Am analizat numerologia lui Ion Dichiseanu și arată că a trăit exact cât i-a fost dat și a fost un om longeviv”,  a declarat Carmen Harra

Cum s-au cunoscut cei doi

Carmen Harra a fost extrem de impresionata de felul în care se îmbrăca și se purta maestrul Ion Dichiseanu. Aceasta a avut ocazia să îl cunoască personal și amintirile pe care le are cu el sunt printre cele mai frumoase.

„Cu Ion Dichiseanu am fost în multe turnee prin România, pe vremea când aveam 20 de ani. A fost un om senzațional, extrem de talentat și de elegant, un adevărat star de Hollywood. Îmi amintesc un moment comic dintr-un turneu.

Toți artiștii călătoream într-un autocar imens. Draga Olteanu Matei – Dumnezeu să o odihnească! – avea un monolog pentru care avea nevoie de o gâscă sau de o găină, iar după fiecare spectacol, oamenii îi lăsau păsările cadou. Și așa s-a umplut autocarul de toate orătăniile care își făceau nevoile pe unde apucau, măcăneau și cotcodăceau.

Ion Dichiseanu, îmbrăcat mereu la patru ace și parfumat, se uita lung la Draga și la păsările pe care ea le colecționa. La un moment dat, a apărut în autocar și un purceluș… Sunt amintiri frumoase!”,  a mai spus Carmen Harra.

Cine a fost Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933, iar călătoria vieții sale a început cu plimăbirle în gară din Adjud, căci tatăl său era impiegat. Războiul i-a furat unul dintre cele mai frumoase visuri de copil, și anume să-și cumpere o bicicletă. La aproape 10 ani. a ajuns într-un lagăr de lângă Salzburg, unde a petrecut aproape un an, până când a fost eliberat de americani. S-a întors acasă cu familia sa și, după ce i-au murit părinții, a fost nevoit să se întrețină, așa că și-a petrecut doi ani la o școală de ucenici, după care a devenit student la Politehnică. Dar destinul avea să-i pregătească alt drum. Nepoata celebrului George Vraca, i-a sugerat să meargă la unchiul ei, pentru o audiție, și cu o intuiție bunp, acesta a ghicit că Ion Dichiseanu era talentat.

Ulterior a abasolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1959 și a plecat, împreună cu toată promoțoa să, la Teatrul din Botoșan, unde au fost repartizați. După ce s-a întâlnit din nou cu George Vraca, Dichiseanu avea să fie chemat în Capitală și să i se ofere rolul principal din „Antoniu şi Cleopatra”.

Adauga un comentariu