Mozaic muzical

Fiica lui Ion Dichiseanu și viața sa amoroasă. Ce spune Ioana Dichiseanu despre bărbatul iubit

Publicat: 12 mai 2021
Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu zambeste larg
Fiica lui Ion Dichiseanu este intr-o relatie cu jurnalistul Adi Artene si au impreuna o fetita

Fiica lui Ion Dichiseanu a avut o viață amoroasă cu multe suișuri și coborâșuri. S-a căsătorit de tânără și a avut o relație eșuată alături de un bărbat mai mare cu 10 ani ca ea. Părinții Ioanei sunt doi artiști extrem de apreciați și cunoscuți de public larg.

Ion Dichiseanu și Simona Florescu au divorțat și ei în urmă cu 13 ani, însă au rămas în relații bune.

Fiica lui Ion Dichiseanu, mariaj cu un bărbat mai mare cu zece ani

În anul 2008, Iona Dichiseanu și Ilias Makou își jurau credință veșnică. La acea vreme fiica lui Ion Diciseanu avea 21 de ani, iar soțul ei 31. Aceștia s-au cununat civil la Primăria sectorului 2 din Capitală, iar cununia religioasă au a avut loc la Bi­se­ri­ca Elefterie.

Cei doi au avut o relație de 10 ani din care 6 au fost căsătoriți. Au început divorțul la începutul lunii noiembrie 2014, fără scandal. După câteva luni însă, Ioana l-a reclamat pe fostul soț și a cerut un ordin de restricție. La acel moment, aceasta spunea că îi este frică de ieșirile nervoase ale lui Ilias.

„Da, este adevărat, divorțăm, la notar. Am ajuns la capătul drumului. Nu vreau să comentez mai multe pe marginea acestui subiect. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, declara Ioana Dichiseanu la acel moment.

Ioana Dichiseanu este într-o relație cu jurnalistul Adi Artene

Ivana Dichiseanu trăiește alături de Adi Artene o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de 6 ani.

„Atunci când ne-am văzut la câteva zile după divorțul meu. Am vorbit să ne vedem. Ne tot sunam. Și a zis să ne vedem. Adrian este foarte sensibil și are niște ochi foarte frumoși. Vorbim foarte multe, filozofie, anatomie. Părinții noștri s-au bucurat foarte mult. Părinții lui m-au primit cu foarte multă dragoste. Mama și tata sunt fericiți că mă văd pe mine fericită.

Adrian este un om minunat din toate punctele de vedere. E prea perfect ca să îl compar cu cineva. În plus, eu nu am avut mulți bărbați, doar fostul soț și fostul de dinainte. Eu nu mi-am imaginat că pot să iubesc atât de mult un om, este incredibil. Eu stau la Adrian. M-am mutat la el”, povestea fiica lui Ion Dichiseanu la începutul relației cu jurnalistul.

Adrian Artene a divorțat în anul 2012 de mama fetiței lui, iar la scurt timp a început o relație cu Octavia Geamanu. Din păcate, aceasta nu durat mult și la câteva luni Octavia a ales să se împace cu Marian Ionescu.

Idila dintre Ioana Dichiseanu și Adrian Artene a luat naștere chiar în săptămâna în care aceasta a divorțat, cei doi îndrăgostiți afisandu-se pentru prima oară în public de 1 decembrie, de Ziua României.

Cați copii are fiica lui Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu și Adrian Artene sunt împreună de la sfârşitul anului 2014. Cei doi au împreună o fiică, Anastasia Ioana Artene, ce s-a născut pe 23 septembrie 2016.

„Sunt foarte entuziasmată și fericită pentru că ne doream amândoi.

Sunt superstițioasă. Este bine că ne doim amândoi același lucru. Am dialog cu el, bineînțeles. Vorbesc și seara, noapta înainte de culcare și dimineața când mă trezesc. Vorbesc, nu e normal? Că el simte, chiar dacă e încă foarte micuț”, spunea Ioana Dichiseanu în timpul sarcinii.
Adauga un comentariu