Cancan ultimă oră

Carmen Harra: două lucruri mari în care să investești în 2021

Publicat: 13 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Celebra Carmen Harra spune că ne așteaptă vremuri noi, nu tocmai bune, în care banii își vor pierde din valoare și este bine să investim din timp în două mari direcții: aurul și imobiliarele.

Harra îți spune în ce să investești în 2021

Pandemia de coronavirus a dat lumea peste cap, a afectat economia, locurile de muncă și viața oamenilor, în general. Celebra Clarvăzătoare, Carmen Harra, stabilită în America de zeci de ani, dar la curent cu tot ce se întâmplă în România, spune că ne așteaptă vremuri grele în toată lumea, indiferent de conducători. Harra este de părere că banii se vor devaloriza și de aceea este bine să investim în două mari direcții: aur și imobiliare.

Băncile se vor prăbuși, investiți masiv în aur și imobiliare. Sistemul monetar și băncile se vor prăbuși, așa că investițiile în aur și în imobiliare sunt bune. Nu vine o eră de pace, indiferent cine vine la conducere. Nu ne dăm seama de ce ni se va întâmpla, că nu putem să anticipăm, ca să acționăm cumva, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea este de părere că omenirea va trece printr-o perioadă foarte bună în anii care vin, dar vine și cu o veste bună: virusul Sars Cov 2 va dispărea în 2022.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pe care Carmen Harra i l-a oferit lui Luis Lazarus. Vedeta a spus că cei care au bani puși deoparte, ar face bine să-i investească în proprietăți imobiliare și aur. Harra a precizat că, din cauza pandemiei, în următoarea perioadă, sistemul monetar și băncile vor cădea, provocând o criză economică mai gravă decât aceea din 1929.

Carmen Harra – previziuni pentru 2021

Anul trecut, Carmen Harra a făcut previziuni pentru 2021. Ea a spus atunci că vom avea un an mai bun, în care vom înțelege proveniența virusului și vom găsi soluții de atac împotriva lui. Trauma nu dispare în 2021 și pandemia nu se rezolvă total de la început pentru că este un proces care a fost foarte profund, dureros și nu se poate soluționa așa de repede, dar încet-încet 2021 ne aduce șansa de a ne vindeca, declara Carmen Harra.

Potrivit clarvăzătoarei, 2021 ne va duce într-o direcției mai bună, în ceea ce privește șocul pandemiei de coronavirus.

Adauga un comentariu