Actualitate

Carmen Harra, previziuni despre război şi variola maimuţei: „Apare o nouă nenorocire”

Publicat: 25 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Carmen Harra previziuni despre război şi variola maimuţei Apare o nouă nenorocire
Carmen Harra a vorbit despre pericolul iminent al unui război nuclear dar și despre amenințarea variolei maimuţei

Carmen Harra a făcut recent unele previziuni despre război, vorbind despre iminența unei amenințări nucleare, dar şi despre variola maimuţei, afecțiunea care stârnește îngrijorare în lumea întreagă. Totodată, celebra prezicătoare este foarte sigură că liderul de la Kremlin va ataca în cele din urmă și o țară NATO.

Carmen Harra este foarte cunoscută pentru previziunile sale. Fosta componentă a grupului Trio Express s-a stabilit de foarte mulți ani în America și și-a creat o oarecare notorietate prin predicțiile anunțate. În ceea ce privește anul în curs, veștile nu sunt chiar așa de bune, deoarece ea a mărturisit că o să existe mai multe probleme.

Carmen Harra, previziuni despre război şi variola maimuţei

Reamintim că la începutul anului, Carmen Harra a prezis un posibil conflict între Rusia şi Ucraina care s-a adeverit o lună mai târziu. Tot atunci, ea a mai făcut o serie de preciziuni cu privire la liderul de la Kremlin, NATO, Moldova, România şi Polonia. Acum, ea a revenit cu noi detalii despre conflictul sângeros din Ucraina, dar a atins și un nou subiect, cel referitor la variola maimuței. Iată ce a spus prezicătoarea după ce a fost întrebată cum vede evoluția acestei afecțiuni.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În niciun caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva. Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate. Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie”, a precizat cunoscuta clarvăzătoare.

Amenințarea nucleară este iminentă

Întrebata apoi despre conflictul din Ucraina, Carmen Harra a precizat că pericolul unui război, şi de data asta a unui război nuclear, este absolut iminent. Reamintim că la începutul anului, Carmen Harra a prezis conflictul dintre Rusia şi Ucraina, care s-a adeverit o lună mai târziu. Tot atunci a mai făcut o serie de preciziuni vizavi de Vladimir Putin, NATO, Moldova şi Polonia.

„Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța… De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe cu bătălia dintre Rusia și Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng  politic, economic, inflație”, a explicat Carmen Harra.

„Putin va ataca o ţară NATO”

Acum, cunoscutul terapeut avertizează că nu avem de a face cu un conflict ce va lua sfârşit repede. Putin are un plan diabolic, bine şi îndelung pus la punct. Va intra din nou în Moldova şi Georgia, apoi va ataca Polonia. Iar toate acestea vor dura mai mult decât putem acum estima ori spera.

„Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Partea proastă este China la care nimeni nu se gândeşte, care vrea să îşi ia înapoi Taiwanul şi care poate profita de această situaţie atât de confuză.

În privința Europei, Putin nu numai că vrea înapoi Moldova şi Georgia, dar va încerca să intre unde poate el cât de puternic. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur, să intre spre NATO, dar nu prin România”, a mai explicat Carmen Harra.

Comentarii
Adauga un comentariu