Secretele istoriei

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre despre războiul din Ucraina. Ce planuri are Vladimir Putin

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Carmen Harra a făcut previziuni sumbre despre războiul din Ucraina. Ce planuri are Vladimir Putin
Carmen Harra a facut o serie de noi previziuni cu privire la conflictul din Ucraina

Celebra prezicătoarea Carmen Harra a făcut o serie de previiuni sumbre cu privire la războiul din Ucraina. Potrivit acesteia, Vladimir Putin își dorește să atace cât de curând Polonia și să recapete teritoriul Moldovei. Psihologul și terapeutul din America crede că acest conflict nu se va termina prea curând și că toată lumea va avea de suferit.

Numerologul a făcut decalaratii și cu privire la situația României în acest conflict.

Carmen Harra, previziuni sumbre despre războiul din Ucraina

Încă din luna ianuarie a acestui an Carmen Harra a spus că războiul dintre Rusia și Ucraina este inevitabil. Pe atunci, prezicătoarea zicea că: „Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare însă o să-l coste capul lui”.

Din nefericire, ceea ce a spus celebrul terapeut s-a adeverit, ceea ce ne face să ne gândim cu fiori reci dacă nu are dreptate și acum. În urmă cu câteva ore, Carmen Harra a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cumplit: ”Așa cum v-am mai anunțat de câteva luni, Rusia va ataca Moldova curând! Ce să mai zic, va fi o tragedie. Să ne rugăm pentru Moldova! ”.

Cu câteva săptămâni în urmă, terapeutul explica: „Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama. Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.”, a spus Carmen Harra.

„Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea că ruşii, mai mult că sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul”, a mai explicat Carmen Harra.

Carmen Harra a prevestit căderea lui Putin

Cu ceva timp in urma, clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis noi evenimente pentru Vladimir Putin. Aceasta a spus că populația rusă se va delimita de conducătorul ei și îl va lăsa singur. De asemenea, celebra prezicătoare a mai precizat și că Vladimir Putin va fi eliminat de doi oameni.

“Rușii, încet-încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară, dar să nu uităm că trebuie încă doi oameni să apese pe buton. Iar acești doi oameni, nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei”, a spus Carmen Harra dupa una din previziunile sale.

Comentarii
Adauga un comentariu