Cancan

Carmen Mihaela Stoian, biografie ca în versurile de folclor

Publicat: 15 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Mihaela Stoian biografie ca în versurile de folclor
Până la trecerea în neființă a interpretului de muzică populară relația dintre cei doi a fost una apropiată

Carmen Mihaela Stoian, are o biografie impresionantă și plină de momente fericite, dar și de cumpene care i-au marcat viața. Fosta soție a regretatului artist de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian, este responsabilă de buna organizare și funcționare a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. 

petrica matu stoian in concert
După moartea celebrului artist Petrică Mâțu Stoian, au apărut diferite informații în presă despre fosta soție a acestuia, Carmen Mihaela Stoian

Carmen Mihaela Stoian, biografie a unei femei de succes

După moartea celebrului artist Petrică Mâțu Stoian, au apărut diferite informații în presă despre fosta soție a acestuia, Carmen Mihaela Stoian. Puțini sunt cei care știu detalii din viața de cuplu a acestora. Regretatul artist a fost căsătorit timp de 16 ani cu frumoasa Carmen. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2012, atunci când relația lor s-a finalizat printr-un divorț. 

Carmen Mihaela Stoian este membru a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” pe departamentul administrativ. Femeia se ocupă în amănunt de concursurile de angajări din cadrul instituției. În funcție de criteriile de selecție și bugetul alocat de Primăria Târgu Jiu, aceasta alege cei mai talentați artiști care reprezintă zona Gorjului, dar și România la cele mai respectate festivaluri și concursuri de talente populare. Fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian este o fire riguroasă și foarte atentă la detalii. 

Divorțul dintre cei doi ar fi fost unul pașnic, lipsit de evenimente neplăcute. Notificarea a fost înaintată către Judecătoria Târgului Jiu chiar de către Carmen Mihaela Stoian. 

petrica matu stoian invitat la o emisiune
Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2012, atunci când relația lor s-a finalizat printr-un divorț

„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Din cauza depărtării, relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, spunea regretatul artist.

Cei apropiați cuplului spun că ar fi existat o hârtie scrisă prin care femeia nu voia decât să păstreze numele soțului. Motivele divorțului ar fost plecarea interpretului din Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Acesta s-a mutat la Craiova, iar Carmen a rămas la Târgu-Jiu. Distanțarea a fost alimentată și de dorința neîmplinită de a avea copii. 

Fosta soție a regretatului cântăreț nu și-ar fi dorit să „își strice corpul cu o sarcină”, iar partajul a fost unul mai ușor. Bunurile dobândite în timpul mariajului au fost împărțite de comun acord. Soții Stoian nu s-au afișat niciodată împreună în spațiul public. Cei doi au fost mereu o prezență discretă, iar din acest motiv au fost extrem de respectați. Până la trecerea în neființă a interpretului de muzică populară relația dintre cei doi a fost una apropiată.

petrica matu stoian colaj alaturi de mama sa
Carmen Mihaela Stoian este membru a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” pe departamentul administrativ

Petrică Mâțu Stoian a murit în luna lui noiembrie a anului 2021

O veste tragică a lovit lumea folclorului din România în luna noiembrie a anului trecut. Ajuns la vârsta de 61 de ani, Petrică Mâțu Stoian a pierdut lupta cu viața în urma complicațiilor apărute după ce s-a tratat de nemilosul COVID-19. Interpretul era internat în secția de ATI a Spitalului Județean de Urgențe Reșița. Cauzele morții sale au stârnit puternice valuri de controverse și suspiciuni. 

La aflarea veștii despre moartea fostului ei soț, Carmen Mihaela Stoian a cărei biografie este de admirat, nu a dorit să facă nicio declarație. 

„Ei au divorțat pentru că așa au hotărât. Nu cred că acum ea își dorește să facă vreo declarație”, a precizat Niculina Stoican la momentul respectiv.

petrica matu stoian alaturi de colegii de breasla
Până la trecerea în neființă a interpretului de muzică populară relația dintre cei doi a fost una apropiată

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu