Cancan ultimă oră

Carmen Sălciua are un nou iubit. Cine îi este alături focoasei brunete

Publicat: 04 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Carmen de la Sălciua a transmis câteva gânduri copleșitoare după ce a publicat prima poză cu iubitul misterios. Apropiații și fanii artistei i-au trimis sute de mesaje, iar una dintre susținătoare i-a mărturisit: “Cât mă bucură faptul că a venit Moșul la tine cu o iubire în sufletul tău cel bun. Și bunul Dumnezeu ți-ai trimisi o iubire pe măsură inimi tale”.

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant după ce a postat prima fotografie cu noul iubit

În vârstă de 32 de ani, Carmen Racolta, așa cum se numește în buletin vedeta, iubește și se simte mai iubită ca niciodată. Și, după ce povestea de dragoste a trecut câteva teste, ea a postat prima fotografie cu bărbatul care o face foarte fericită. Mai mult, în urmă cu câteva ore, cântăreața i-a îndemnat pe internauți să fie recunoscători pentru ce au în noua realitate creată de apariția virusului SARS-CoV-2.

Mesajul cu tâlc a fost însoțit de un selfie făcut lângă unul dintre brazii pe care i-a împodobit deja și la scurtă vreme după ce a împărtășit cum a început una dintre nopțile fierbinți petrecute alături de noul iubit.

“Ăsta nu este anul în care poți să ai chiar tot ce îți dorești, dar este anul în care poți aprecia ceea ce ai. Seara bună tuturor! Ce mai ziceți ? Ghetuțele pregătite”, a scris vedeta pe Instagram, unde a publicat imaginea de mai jos.

Carmen de la Sălciua și-a asumat noua relație amoroasă la doar câteva săptămâni după ce unul dintre apropiații ei a susținut că ar fi flirtat cu Alex Bodi – “Îi trimitea poze cu ea și mesaje”.

Carmen de la Sălciua a fost căsătorită cu artistul Culiță Sterp

Îndrăgita cântăreața a devenit soția lui Culiță Sterp pe 21 septembrie 2017. La un an de la nuntă, Carmen de la Sălciua a decis să divorțeze, iar motivul ar fi fost infidelitatea soțului. După săptămâni bune în care și-au lansat numeroase acuzații, ei s-au împăcat.

“Ei au divorțat, dar cum amândoi sunt foarte credincioși, sunt convinși că jurămintele făcute la altar sunt cele care le definesc relația”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi. Din acest motiv, cei doi se alintă, acum, după împăcare, cu «soțiorul meu» sau «soțioara mea» și au discutat deja despre momentul în care vor deveni, din nou, legal, soț și soție”, a mărturisit o sursă din anturajul lor în cadrul unui interviu acordat în toamna anului trecut pentru wowbiz.ro.

Dar… se pare că soarta a avut alte planuri cu ei și, după alte experiențe delicate trăite împreună, au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Adauga un comentariu