Actualitate

Carmen Șerban nu mai crede în căsătorie. Artista a bifat eșec după eșec în dragoste

Publicat: 30 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Șerban nu mai crede în căsătorie. Artista a bifat eșec după eșec în dragoste
Carmen Șerban a trecut prin mai multe eșecuri în dragoste și a ajuns să nu mai creadă în căsătorie

Îndrăgita interpretă de muzică de petrecere Carmen Șerban susține că nu mai crede în căsătorie, chiar dacă este adepta relațiil0r de lungă durată. Chiar dacă din punct de vedere profesional nu are ce-și reproșa, ea este neîmplinită în viața sentimentală. Ultima lovitură primită de Carmen Șerban a fost o despărțire dureroasă după 6 ani de relație cu persoana iubită.

Carmen Șerban este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Aceasta are o carieră impresionantă cu care se poate mândri. Artista se poate considera împlinită din punct de vedere profesional, însă în ceea ce privește planul personal aceasta a avut în mod constant evenimente nefericite.

Carmen Șerban nu mai crede în căsătorie

Carmen Șerban a luat o decizie radicală cu privire la viața ei amoroasă după șirul nesfârșit de eșecuri în dragoste. Celebra interpretă de muzică de petrecere a ajuns la concluzia că nu mai vrea vreodată să ajungă în fața altarului, cu toate că este fana relațiilor serioase și pe termen lung.

Carmen Șerban a trecut în anul 2022 printr-o despărțire extrem de dureroasă, după nu mai puțin de 6 ani de relație cu bărbatul care o făcea fericită. Perioada respectivă a fost una neagră în viața ei, peste care a trecut cu foarte mare greutate. Totuși, timpul a trecut și artista a înțeles că nimeni și nimic nu o poate împlini mai mult decât o poate face iubirea de sine.

Vedeta a înțeles că trebuie să se iubească mai mult, iar pe primul plan să fie nevoile și dorințele ei. Toate aceste revelații, dar și eșecurile repetate din dragoste au făcut-o pe Carmen Șerban să realizeze că nu mai vrea să ajungă vreodată în fața altarului. Aceasta este de părere că nu este o necesitate să te căsătorești și că acest lucru nu ajută la consolidarea relației.

„Eu cred în relațiile stabile, îmi doresc, ca toți, o relație stabilă. Fericirea mi-o creez eu. Dacă eu mă simt bine cu mine, atrag oameni de factura mea. Dacă mă mărit din frustrare, să fiu si eu măritată, să satisfac presiunea societății, clar nu o să fiu fericită. Eu nu fac ce spune lumea. Am ajuns să clachez, la un moment da”, a declarat Carmen Șerban.

Credința în Dumnezeu i-a salvat viața

Carmen Șerban a avut parte de un destin destul de anevoios, iar evenimentele neplăcute nu au lipsit. Totuși, credința în Dumnezeu a reușit să o facă să vadă „luminița de la capătul tunelului”. În anul 2012, cântăreața a fost diagnosticată cu cancer la sân, aceea fiind drama care a făcut-o să reflecteze asupra vieții ei și să-și îndrepte atenția către Dumnezeu, sfat primit chiar din partea medicilor care i-au descoperit tumoarea de la sân.

„Mi-a dat rezultatul și mi-a arătat că am o tumoare de 4 milimetri, 5 puncte negre și m-a rugat să merg să mă investighez și la o clinică specializată doar în așa ceva, ceea ce am și făcut. Când am venit după-amiază după rezultat, au ieșit trei medici străini să-mi dea rezultatul și au zis că voiau să mă vadă. Au zis că rezultatul de la medicul inițial este corect și i-am întrebat și pe ei ce să fac.

Mi-a pus unul mâna pe umăr și mi-a zis să merg la biserică. M-am uitat și la ceilalți doi și au dat din cap, ziceai că sunt pe o scenă de teatru. Nu am plecat imediat pe calea bisericii, nu prea credeam la momentul ăla. Nu înțelegeam, mi se părea bizar un astfel de sfat de la niște medici, dar cred că Dumnezeu i-a trimis pe cei mai buni. Într-un an jumătate mi-am adus tumoarea la zero, fără niciun fel de tratament medical”, a mai precizat Carmen Șerban.

Adauga un comentariu