Stiri

Carmen Şerban vrea să facă o investiţie considerabilă peste hotare. Ce are de gând vedeta

Publicat: 27 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Şerban vrea să facă o investiţie considerabilă peste hotare. Ce are de gând vedeta
Carmen Serban este pregatita sa isi cumpere un apartament la Londra

Carmen Şerban este pregătită să facă o investiţie considerabilă peste hotare. Vedeta a decis să își cumpere o locuință în Londra doar că planurile sale s-au schimbat radical.

Într-un interviu oferit recent, cântăreață a explicat ce se întâmplă și de ce și-a amânat plecarea din  România. De-a lungul anilor, faimoasa interpretă s-a lăsat pe mâna medicilor și a recurs la mai multe operații estetice.

Anul trecut artista a reușit să scape și de câteva kilograme în plus printr-un program pus bine la punct.

Carmen Şerban vrea să se mute la Londra

Artista a anunțat în urmă cu ceva vreme că își dorește să își vândă locuința de lux în care stătea. Investiția în acel apartament a fost una considerabilă deoarece Carmen Şerban şi-a amenajat singură casa cu mobilă şi accesorii scumpe.

Cu toate că a luat o sumă mare pe apartament, se pare că artista nu are suficienți bani pentru prima etapa de cumpărare a unei locuințe în Londra. Pe lângă toate acestea, potrivit spuselor cântăreței, pandemia i-a dat și mai mult planurile peste cap.

Piața imobiliară din străinătate a avut mult de suferit din cauza restricțiilor din aceasta perioadă, iar în prezent lucrurile se mișcă mai greu.

”Momentan nu o să merg la Londra decât ocazional până când îmi găsesc o locuință. Acolo nu se cumpără așa ușor o locuință, sunt mai îngreunate procedurile de vizionare. Momentan, aștept cum va fi piața și voi vedea prin iarnă sau primăvară.

Am vândut unul dintre apartament că să am un buget de început, că acolo e totul la dublu sau triplu. Oricum, acolo casele nu se iau cu banii jos, se aduce un aport financiar, după care se merge în sistem de rate.

Nu caut nici teren, nici casă, caut doar un apartament, tocmai pentru că nu vreau să mă mut definitiv acolo. Caut un apartament cu două sau trei camere pentru că peste nu mă încadrez la buget. Nu mă interesează să fac o investiție așa mare în Londra, mai bine fac în România”, a declarat Carmen Şerban la Antena Stars.

Carmen nu îşi doreşte să facă o investiţie mare

Vedeta nu își dorește să facă o investiție mare deoarece nu își dorește să părăsească România definitiv. Un apartament cu doua sau trei camere ar fi suficient pentru Carmen Şerban.

”Eu de curând am primit și drept de ședere permanent în Anglia, deci lucrurile merg într-o direcție bună, numai că procedurile se fac în termenii lor și nu e atât de rapid. Și dacă cumpăr în Anglia, nu înseamnă că o să stau acolo definitiv. O să stau în România și o să mai merg și acolo, aici am familia, prietenii. Eu am evenimente în toată lumea, deci pot să plec oriunde să cânt. Nu renunț la meseria mea, mergem înainte de oriunde aș fi. Nu am o meserie de lucrat în fabrică, pot să cânt oriunde, pot pleca spre cântări din orice locație”, a mai adăugat Carmen.

Ce vârstă are Carmen Şerban

Carmen Şerban are 50 de ani și s-a născut pe 2 martie 1971 în Timișoara. Cântăreață a urmat cursurile Liceului de Muzică „Ion Vidu” din Timișoara, însă nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani…”

De-a lungul carierei sale a colaborat cu artiști consacrați precum Maria Dragomiroiu, Daniel Alexandrescu, Călin Crișan (de la Arad), Vali Vijelie, Ionuț Galani, Nicu Paleru, Cornelia și Lupu Rednic, Benone Sinulescu, Doru Octavian Dumitru, Andreea Bănică, Andreea Bălan, Andra, Trupa K 1, Trupa Romania, Maria Ciobanu, Ion Dolănescu, Mirabela Dauer, Gigi Gheorghiu, Jean Constantin, Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican, Adrian Enache, Cătălin Crișan și alții.

Până la această vârstă se poate lăuda cu o carieră de succes cu peste 24 de albume lansate care s-au vândut în tiraje excepționale, însumând cu aproximație peste 6 milioane de CD-uri și casete vândute.

Adauga un comentariu