Cultural

Carmen Tănase apelează la bunătatea oamenilor. Iată ce a postat actrița pe rețelele de socializare!

Publicat: 08 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Tănase apelează la bunătatea oamenilor. Iată ce a postat actrița pe rețelele de socializare
Carmen Tanase le-a cerut internautilor ajutorul pentru a salva mai multi copii

Carmen Tănase este cunoscută pentru faptul că este o persoană cu inimă mare care ajută pe oricine este la nevoie. Recent, actrița a făcut un apel umanitar pe rețelele de socializare pentru o familie cu 11 copii.

Actrița și-a anunțat urmăritorii de pe diferite platforme în legătură cu o familie cu 11 copii, din apropierea Teatrului Odeon. Vedeta a adăugat faptul că părinții copiilor se ocupă cu sortarea fiarelor pentru a-și procura hrana.

Carmen Tănase apelează la bunătatea oamenilor

Carmen Tănase s-a oferit să strângă de la oamenii cu suflet mare alimente, haine și încălțăminte pentru familia nevoiașă.

“Vă rog mult, dacă aveți haine de la copiii voștri, nu contează vârsta sau mărimea, pe care nu le mai folosiți, aduceți-le la teatrul Odeon pentru mine. Și hainele de adulți sunt bune. Am aici o familie cu 11 copii și umblă desculți.

Părinții nu au carte, nu-i angajează nimeni, sunt robi la sortat fiare și primesc cât să nu moară de foame. Stau într-o cocioabă, în frig, împart toți un salam ieftin cu pâine și nici asta zilnic. Orice ajutor e bine venit. Vă mulțumesc anticipat ”, a scris actrița în mediul online.

Carmen Tănase a devenit manechin pentru o zi

Recent, celebra actriță a urcat pe scenă pentru a prezenta una dintre creațiile prietenei sale, Cera Mihăilescu. Chiar dacă este obișnuită cu atenția și cu lumina reflectoarelor, aceasta a declarat că a avut foarte mari emoții.

“Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium. Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat”, a declarat Carmen Tănase, potrivit click.ro.

Cât câștigă Carmen Tănase

Despre Carmen Tănase se știu foarte multe lucruri, asta pentru că de fiecare dată când a avut ocazia a dezvăluit detalii prețioase din viața sa personală, lucru pe care nu îl întâlnim foarte des în rândul personalităților de la noi din țară.

Chiar și așa, puțini îi cunosc veniturile lunare, însă a venit în cadrul unui podcast și a lămurit și acest lucru.

Cariera sa este, fără îndoială, de succes, însă la bază și-a dorit să devină medic veterinar sau inginer zootehnist, dar viața a avut alte planuri pentru ea. Carmen Tănase a mărturisit că încasează lunar un salariu de 1.300 de euro, recunoscând în același timp faptul că duce un trai decent cu acești bani.

„Până la urmă, supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro, cam așa. Hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus Carmen Tănase.

Adauga un comentariu