National

Carmen Tănase, motivul pentru care refuză vaccinarea şi testarea: „O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal”

Publicat: 21 sept. 2021
Carmen Tanase zambeste larg
Carmen Tănase

Actriţa Carmen Tănase a dezvăluit motivul pentru care refuză vaccinarea şi testarea. Aceasta a subliniat că ţine seama de sfatul autorităţilor şi ascultă de specialiștii a căror activitate este notabilă în domeniul medical.

Timișoara este primul municipiu din țară în care certificatul verde devine obligatoriu. Asta după ce ieri, numărul infectărilor a sărit de 3 la mia de locuitori.

Întrebată ce va face dacă certificatul verde va deveni obligatoriu peste tot, actriţa Carmen Tănase a subliniat că nu va face niciun compromis şi că va lupta pentru dreptul ei atât cât va mai putea, legal.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal, pentru că încă mai pot din punct de vedere legal și vorbesc strict în numele meu.

După care dacă nu se va mai putea și se va da o lege organică în Parlament așa cum s-a dat în Franța și în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac.

Întrebată care este motivul pentru care refuză testarea, actriţa Carmen Tănase a precizat că l-a văzut pe inventatorul tehnologiei PCR care spune că invenția sa este destinată cercetării şi nu pentru a pune un diagnostic.

„Pentru că întâmplător l-am văzut acum un an și ceva, un an și jumătate pe însuși inventatorul aceste tehnologii Real Time PCR care spunea într-un interviu, înainte de a muri desigur, într-un interviu pe înțelesul tuturor de ce acest test, sau tehnologia asta pe care inventat-o nu poate pune un diagnostic.

Ea a fost inventată pentru altceva, pentru cercetare, pentru altceva și nu cred în rezultatul real al acestui test.

Şi m-am săturat de atâția șmecheri care s-au umplut de bani, au devenit milionari în timpul acestei pandemii și eu personal nu vreau să bag bani în buzunar acestor șmecheri”, a spus Carmen Tănase.

Întrebată apoi ce va face dacă va fi criticată că a ieșit din rând, actriţa a precizat că a devenit mult mai calmă şi este pregătită pentru tot ce o să vină.

„Am devenit foarte calmă, nu mai sunt furioasă, mi-am asumat în totalitate lucrul acesta. Sunt pregătită pentru absolut tot ce o să vină.

Din întâmplare, am intuit din capul locului, apoi m-am și informat și am văzut, am ascultat foarte mulți specialiști care, din păcate, sunt banați, sunt interziși. Oameni care sunt întradevăr cu premii, unii chiar Nobel, care au publicat cărți, care au publicat în reviste de specialitate care spun cu totul altceva și de care nu se ține seama. Eu la specialişti mă uit. Eu ascult sfatul autorităţilor şi mă uit la specialişti.

Ca atare, am înțeles că tot ceea ce se întâmplă în această lume, că nu e vorba numai de țara noastră, în această lume nu este despre sănătatea noastră, este despre cu totul altceva dar nu despre sănătatea noastră.

Nu poți avea grijă de sănătatea semenilor tăi oamenii, care te-au ales și pe care îi prezinți, bruscându-i, violentându-i, agresându-i. Asta nu se poate, nu se pupă pe una cu alta.

Ca atare am înțeles în ce lume trăiesc, mi-am asumat și voi încerca să rezist atât cât voi putea”, a mai spus Carmen Tănase.

Întrebată, de asemenea, dacă se așteaptă şi în România la proteste de amploare aşa cum se întâmplă deja în alte ţări, actriţa Carmen Tănase a spus că nu, pentru că poporul acesta doarme.

Referitor la accelerarea îngrădirii libertăților, actriţa a precizat că, după părere ei, „pănă acum s-a testat nivelul de prostie al populației globului şi s-a cam lămurit grupul acesta care conduce această operațiune teroristă cam despre este vorba în fiecare ţară. După aceea va începe jihadul”, a mai completat actriţa Carmen Tănase, care a subliniat că nu va face niciun compromis.

Comentarii
 • Era să spun că este o vacă, dar , vaca este un animal superb care ne mai şi hrăneşte şi nu merită o asemenea comparaţie.
  Toate nenorocirile de pe faţa pămîntului, cele făcute de oameni (războaie, atacuri teroriste, accidente ) sunt comise de asemenea creaturi :
  – oameni îndărătnici ,oameni orgolioşi ,oameni foarte încăpăţinaţi, oameni frustraţi , care, pentru o idee fixă îşi pierd uzul raţiunii.

 • Perfect adevarat. Și noi cei nevaccinati avem un cuvint de spus. Nu mergem cu turma.
  Bravo pentru curajul ei. O admir.
  Sa avem rabdare si sanatate si o sa vedem ce o sa se akeaga de acest „zis vaccin”.

 • nu ar trebui sa fie un drept de a omori pe alti!daca se imbolnaveste da telefon la 112?merge la spital?eventual ocupa un loc la terapie intensiva?se cheltuiesc multi bani si resurse umane cu boala ei?la mintea ei e normal!!!

Adauga un comentariu