Actualitate

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, despre relația pe care o are cu Anda Călin: „Când e cazul comunicăm și cam atât”

Publicat: 02 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmina fiica lui Liviu Vârciu despre relația pe care o are cu Anda Călin Când e cazul comunicăm și cam atât
Fiica cea mare a lu Liviu Vârciu recunoaște că nu are o relație foarte apropiată cu iubita tatălui ei

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a vorbit recent despre relația pe care o are cu Anda Călin, partenera de viață a tatălui său. Potrivit spuselor tinerei, cele două nu sunt apropiate și comunică doar atunci când e cazul. Nu în ultimul rând, fiica lui Liviu Vârciu spune că nici cu frații ei mai mici nu petrece destul timp.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a vorbit recent fără ocolișuri despre relația pe care o are cu viitoarea soție a tatălui său. Nu mai este niciun secret faptul că Liviu Vârciu și Carmina au o legătură specială. Și dacă despre relația cu tatăl ei, tânăra a vorbit în nenumărate rânduri, mulți dintre cei care o urmăresc au fost curioși să afle și cum se înțelege cu actuala parteneră a actorului, Anda Călin.

Ce spune Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, despre relația pe care o are cu Anda Călin

Carmina Vârciu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu actuala parteneră a tatălui său. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a dezvăluit că nu este atât de apropiată de Anda Călin, însă comunică cu șatena, atunci când este cazul. Cât despre frații ei vitregi, adolescenta recunoaște că nu a apucat să petreacă atât de mult timp în compania lor, dat fiind faptul că acum nu locuiește aproape de ei.

„Cu Anda sunt foarte apropiată de vârstă, dar, când e cazul, comunicăm și cam atât. Atâta timp cât tata e fericit, și îl văd fericit cu adevărat, nu am nicio problemă. Și dacă îmi place, și dacă nu-mi place, aia e. Nu prea am petrecut atât de mult timp cu Anastasia și cu Matei. Cu Anastasia am petrecut mai mult.

Atunci când Anda născuse, eram la București în primul semestru din clasa a IX-a. Dar, era bebe, era mică, nu ține minte 100%, dar da, dacă ne vedem mă joc cu ei, cu păpușile. Nu ne vedem foarte des, pentru că eu stau super departe de ei. M-am maturizat așa cum nu credeam că o să mă facă vreodată o altă situație și sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum și tot ce o să mi se întâmple”, a declarat Carmina Vârciu.

Fiica lui Liviu Vârciu vrea să devină independentă financiar

Odată cu marea mutare, Carmina a început să-și ia viața în propriile mâini și să se descurce singură. Chiar dacă momentan mai primește ajutor din partea părinților, fiica lui Liviu Vârciu  susține că își dorește cu ardoare să devină independentă. Și pentru că vrea ca acest lucru să se întâmple cât mai curând, Carmina a început deja să lucreze.

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește, bănuții mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar, îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele.

Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp, și lucrez la atelierul Annei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de Instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are. Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Anna Roman. Mie tata mi-a recomandat-o, pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo”, a mai spus Carmina Vârciu.

Adauga un comentariu