Prima pagină » Cancan ultimă oră » Casa Gabrielei Cristea a fost inundată după furtuna de seara trecută. Cum a făcut față prezentatoarea TV

Casa Gabrielei Cristea a fost inundată după furtuna de seara trecută. Cum a făcut față prezentatoarea TV

09 iun. 2024, 18:10,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care arăta cum i-a fost inundată casa după ploaie. Codurile de vreme rea au făcut ravagii prin multe părți ale țării, iar cantitățile mari de apă au creat probleme. Cu acest lucru s-a confruntat și Gabriela Cristea.

„A venit potopul, fraților. Am pus ligheanul ca pe vremea lui mam’ mare. A curs apă peste tot. Mă sună vecinii «ce ați pățit, cum ați pățit?» A venit potopul. Bărbatul meu a făcut curățare la piscină, a pus apă proaspătă. Nu mai pot, eu în continuare nu pot să mă mișc din cauza pneumoniei. Noroc că se ocupă el și strânge tot ce trebuie strâns. Am închis toate geamurile, ne sufocăm de căldură în casă că e umezeală. A căzut și curentul ca să fie treaba treabă”, a spus Gabriela Cristea.

Casa Gabrielei Cristea a fost inundată după furtuna de seara trecută

Chiar dacă furtuna ar fi trebui să ajungă în zona lor a doua zi, Gabriela Cristea fost luată prin surprindere, iar după ce a terminat de curățat toată terasa, împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, fetele au chemat-o să îi arate că inclusiv în camera lor plouă.

„La noi s-a anunțat abia mâine, aveam avertizare și uite că ne-a luat astăzi pe nepregătite. Am strâns tot. Am închis tot pe sus pe la noi. Vai, a plouat și în camera fetelor. După ce am alergat în toată casa, să strângem, să punem, ideea e că bine că s-a întâmplat acum, că suntem cu casa în reparații, ca să știm pe unde trebuie reparat.

După ce ne-a alergat toată ploaia asta, ne-am liniștit și noi. E piscina plină ochi. Dar s-a făcut un pic de răcoare. Se mai întâmplă și din astea, fraților, atunci când stai la casă”, a mai spus prezentatoarea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *