Cancan ultimă oră

Casa lui Mihai Trăistariu a fost incendiată. Artistul este în stare de șoc

Publicat: 14 oct. 2020

Mihai Trăistariu are la activ mai multe afaceri de care se ocupă, însă perioada pandemiei nu prea i-a priit. Dorind să facă o faptă bună, artistul s-a ales cu o pagubă de toată „frumusețea”.

Mihai Trăistariu deține mai multe apartamente la malul mării, pe care, în perioada estivală, le închiriază celor care vor să își petreacă un concediu de calitate și într-un ambient luxos.

Însă, unul dintre „chiriași” l-a cam păgubit, și nici măcar nu și-a cerut scuze pentru cele stricate. Oare pentru că a fost vorba chiar despre fratele artistului?

Casa lui Mihai Trăistariu a fost incendiată

Cel mai probabil, mai ales după spusele artistului. Provenind dintr-o familie mare, Mihai Trăistariu ține legătura doar cu unul dintre frații lui, pe care îl mai ajută ocazional.

Anul acesta, cântărețul și-a invitat fratele la mare și l-a cazat într-unul din apartamentele sale. Din păcate, acesta nu a apreciat eforturile fratelui său, astfel că, din neatenție, a dat foc mai multor dulapuri și bunuri din apartamentul de pe litoral.

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis . Nu am prețenție să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a dezvăluit Mihai Trăistariu.

Adauga un comentariu