Cultural

Casa lui Mugur Mihăescu este un adevărat colț de Rai. Este estimată la 800.000 de euro are piscină interioară și gazon pe acoperiș

Publicat: 11 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Casa lui Mugur Mihăescu este un adevărat colț de Rai. Este estimată la 800.000 de euro are piscină interioară și gazon pe acoperiș
În prezent, Mugur Mihăescu locuiește alături de soția lui, Rodica, într-o casă de 800.000 de euro, din Pipera

Mugur Mihăescu trăiește alături de soția sa, Rodica, într-o casă din Pipera. Cei doi s-au apucat să construiască imobilul în anul 2004. Acum trei ani, actorul se gândea să scape de vila sa, fie prin vânzare, fie prin închiriere.

Motivul era unul lesne de înțeles: casa devenise prea spațioasă după ce fiica sa, Ivona, s-a mutat în Marea Britanie.

Casa lui Mugur Mihăescu este un adevărat colț de Rai

Mugur Mihăescu și soția sa au construit, începând cu anul 2004, o vilă impozantă într-un cartier select din Pipera. Cu toate acestea, în timpul pandemiei, actorul a manifestat dorința de a se muta din acea locuință.

Vila din Pipera a lui Mugur Mihăescu ar valora aproximativ 800.000 de euro. Locuința spațioasă, cu o suprafață de sute de metri pătrați, a fost amenajată cu grijă de întreaga familie, reflectând personalitatea și preferințele lor. De asemenea, casa se remarcă prin gazonul de pe acoperiș și o grădină generoasă.

De-a lungul timpului, vila a suferit diverse îmbunătățiri, după cum a mărturisit chiar actorul. Locuința lui Mugur Mihăescu dispune de mai multe camere și băi, precum și de o sufragerie cu șemineu. De asemenea, familia a optat pentru amenajarea unei piscine interioare, iar grădina generoasă este bogată în copaci și flori.

Pe lângă o livadă bogată, actorul a amenajat și o grădină unde cultivă diverse legume. Terasa situată la ultimul nivel al imobilului este acoperită de gazon, oferind o oază verde în mijlocul orașului. De asemenea, Mugur Mihăescu a contribuit la asfaltarea a 330 de metri de stradă împreună cu câțiva vecini, deși în acte figurează ca fiind reabilitată de primărie.

„Am gazon și pe casă. Văzută de sus, casa mea este doar o pată verde. Nu are acoperiș, la ultimul nivel este o terasă pe care am plantat iarbă. Am o grădina cu livadă imensă, cu roșii, zarzavat și tot felul de legume. Mi-am asfaltat stradă pe banii mei, 330 de metri de stradă. Eu și niște vecini am strâns bani și am asfaltat-o în întregime. Bineînțeles că figurează că și cum ar fi fost reabilitată de primărie”, spunea actorul.

Ce plan avea actorul după ce fiica lui a plecat în străinătate

Mugur Mihăescu a abordat subiectul vânzării sau închirierii vilei sale în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai la Kanal D. Intenția sa a apărut după ce fiica sa a decis să se mute în străinătate, lăsând casa prea spațioasă pentru familia rămasă.

„Casa asta mi-a rămas mare! M-am apucat s-o renovez, s-o redecorez, dar vreau să mă mut, s-o închiriez, s-o vând. Nu sunt încă foarte decis. Dar nu mai are nici un farmec de când a plecat fiică-mea”, a mai spus actorul.

În prezent, Mugur Mihăescu locuiește alături de soția lui, Rodica, într-o casă de 800.000 de euro, din Pipera.

Comentarii
  • Doamnelor si Domnilor,
    Persoana fizica cumpar locuinta,
    de aproximativ 40 – 50 metri patrati,
    in U.A.T. Municipiul IASI.
    Etajul 2 sau etajul 1.
    Mutarea sa fie in maxim 3 sau 4 saptamani.
    Eu cumpar direct de la proprietar.
    Fara agentie imobiliara.

Adauga un comentariu