Cultural

Casa Regală a Marii Britanii a dat o veste surprinzătoare despre Regele Charles. Este vestea momentului

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Casa Regală a Marii Britanii a dat o veste surprinzătoare despre Regele Charles. Este vestea momentului
Casa Regală a Marii Britanii a făcut recent un anunț cu privire la starea de sănătate a Regelui Charles

De curând, Casa Regală a Marii Britanii a dat o veste surprinzătoare despre Regele Charles.

Cu mai bine de două luni în urmă, Regele Charles a comunicat o veste tristă, dezvăluind că a fost diagnosticat cu cancer. După asta, Monarhul Britanic și-a anulat toate angajamentele publice oficiale, dar a continuat să participe la anumite întâlniri restrânse. În urma apariției unor zvonuri în spațiul public despre o posibilă agravare a stării de sănătate a regelui, Palatul Buckingham a furnizat informații care au surprins pe toată lumea.

Mai exact, într-un comunicat oficial, Palatul Buckingham a declarat că Regele Charles va reveni la activitățile sale publice deschise de marțea viitoare, când el și soția sa, Camilla, vor vizita un centru de recuperare pentru persoanele diagnosticate cu cancer.

Anunțul făcut de Casa Regala a Marii Britanii

Conform reprezentanților palatului, medicii sunt încrezători în privința bătăliei Regelui Charles cu cancerul și cred că starea de sănătate a Monarhului Britanic este „foarte încurajatoare”, deoarece progrese semnificative au fost realizate până în prezent în procesul de vindecare.

Cu toate acestea, activitățile publice pe care le va desfășura Monarhul vor fi ajustate pentru a nu afecta procesul de recuperare.

„Majestatea Sa Regele îşi va relua curând activităţile publice după o perioadă de tratament şi de recuperare în urma diagnosticului de cancer”, potrivit unui comunicat al palatului, arată Antena3.ro.

Regele în vârsta de 75 de ani a renunțat la cea mai mare parte a responsabilităților sale publice după ce a fost diagnosticat cu cancer în luna februarie. Starea suveranului s-a deteriorat, mai multe surse afirmând că situația este gravă.

„Bineînțeles că este hotărât să învingă boala. Toată lumea rămâne optimistă, dar el este într-adevăr foarte bolnav. Mai mult decât lasă să se vadă”, a declarat un vechi prieten al familiei regale.

Regele Charles o susține pe Kate Middleton

Chiar dacă se confruntă cu cancerul, Regele Charles a oferit sprijin și încurajare norei sale, Kate Middleton, care se află și ea în tratament pentru aceeași boală. Mesajul său de susținere a fost comunicat public de către Palatul Buckingham, suveranul exprimându-și admirația pentru curajul de care a dat dovadă prințesa de Wales în gestionarea acestei situații dificile.

Chiar dacă are propriile probleme de sănătate, Regele Charles a depus eforturi pentru a-și arăta sprijinul față de Kate Middleton, vizitând-o în timpul spitalizării ei după o intervenție chirurgicală. Gesturile sale de susținere și încurajare au fost recunoscute și au evidențiat solidaritatea din familia regală.

Casa Regală a Marii Britanii a făcut recent un anunț cu privire la starea de sănătate a Regelui Charles unde a menționat că acesta își va relua activitățile după o perioadă de tratament şi de recuperare.

Adauga un comentariu