Cazare

Casa Tudor – Turda

Publicat: 14 apr. 2020
Casa Tudor
Casa Tudor

Casa Tudor. Una dintre cele mai cunoscute unităţi de primire turistică din Turda este Casa Tudor. Aceasta este situată în localitatea mai sus menţionată, judeţul Cluj, mai exact la 25 km de municipiul Cluj-Napoca. Locaţia este aşezată într-o zonă rezidenţială, la 10 minute de mers pe jos până la Salina Turda şi la 5 min de mers pe jos de centrul oraşului.

Se poate ajunge cu maşina ( 27 km de aeroportul Cluj-Napoca), cu autocare/microbuze din Cluj-Napoca, sau de la gară din Câmpia Turzii.

Casa Tudor. Descriere pensiune

Casa Tudor are 5 camere după cum urmează:

– 1 camera cu 2 paturi duble (1,60×2,00), cu baie proprie, ieşire directă pe terasă

– 1 camera cu 2 paturi duble (1,60×2,00), cu baie proprie

– 1 camera cu un pat dublu cu baie pe nivel (2 m distanţă)

– 1 camere cu 1 pat dublu, 1 canapea extensibilă,baie proprie şi balcon

– 1 camere cu 1 pat dublu, 1 canapea extensibilă şi baie proprie.

De asemenea pensiunea va pune la dispoziţie 1 baie cu jacuzzi, televizor în toate camerele, o bucătărie cu toate dotările necesare pentru administrarea proprie, 1 sala de luat masa cu frigider, filtru de cafea, cuptor cu microunde şi toate dotările necesare, 1 sala de forţă/ sala de joacă pentru copii.

La cerere se pot oferi pătuţuri pentru copii sub 2 ani. Totodată se pot oferi orice servicii turistice: rezervări cazare, bilete de avion, organizări excursii, ghid vorbitor de limbi străine, închirieri microbuz/autocar, organizări evenimente, etc.

Adauga un comentariu