Cancan ultimă oră

Cât a costat mama surogat cu ajutorul căreia Dragoș Săvulescu și Angela Martini au devenit părinți

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât a costat mama surogat cu ajutorul căreia Dragoș Săvulescu și Angela Martini au devenit părinți
Angela Martini și Dragoș Săvulescu

Dragoș Săvulescu și Angela Martini au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos cu ajutorul unei mame surogat. Fotomodelul a postat un mesaj emoționant pe pagina sa personală de socializare, iar fanii au fost cei care i-au felicitat pe proaspeții părinți. Iată care este prețul unei mame surogat!

Angela Martini și Dragoș Săvulescu sunt în culmea fericirii, asta după ce au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos cu ajutorul unei mame surogat. Fotomodelul a postat pe pagina sa personală de socializare o fotografie cu micuțul ei, dar și un mesaj emoționant.

Cât a costat mama surogat cu ajutorul căreia cei doi au devenit părinți

Conceptul de mamă surogat se aplică doar în anumite țări din lume, deoarece implicațiile legale sunt unele complexe. Cât mai multe cupluri apelează la acest concept, așa cum s-a întâmplat și în cazul fotomodelului, Angela Martini și soțul ei, Dragoș Săvulescu.

Cei doi au plătit o sumă mare de bani, deoarece costul acestei proceduri într-o maternitate se ridică între 100.000-125.000 de dolari în Texas. Acest lucru include taxa de spitalizare, test psihologic, consultația juridică și pachetul de compensare.

Cum îl cheamă pe băiețelul Angelei Martini și a lui Dragoș Săvulescu

Proaspeții părinți radiază de fericire în această perioadă, asta după ce au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos cu ajutorul unei mame surogat. Numele băiețelului a fost ales cu atenție, fiind unul rar și unic, mai exact, Kyree. Acest nume vine din limba greacă care înseamnă ”Domnul”. Cea mai cunoscută persoană cu acest nume special este Kyree Walker, unul dintre cei mai remarcați și talentați jucători de baschet american.

Fotomodelul a mărturisit în urmă cu câteva minute că au devenit părinții unui băiețel sănătos pe pagina sa personală de Instagram. Fanii au fost cei care s-au bucurat de aflarea veștii și le-au transmis mesaje emoționante.

”Fiul nostru-Kyree Martini Săvulescu, iubirea noastră eternă, s-a născut ieri 2 decembrie 2021 în Dallas, Texas. Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unei mame surogat. Vom fi mereu recunoscători ființei excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bine ai venit în această lume, Kylee!”, a scris Angela Martini pe pagina sa personală de socializare.

Adauga un comentariu