Cancan ultimă oră

Cât căștigă vedetele de televiziune de România

Publicat: 20 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât căștigă vedetele de televiziune de România
Vedete de televiziune din România

Cât căștigă vedetele de televiziune de România! Iată topul celor mai bine plătite personalități din televiziune. Andreea Esca și Dan Negru se află în vârf.

Cât căștigă vedetele de televiziune de România

În topul celor mai bine plătite vedete de televiziune din România se află Andreea Esca, dar imediat după este Dan Negru. Salariul prezentatoarei de la ProTV a fost mereu un subiect incitant dar și un mare secret. Vedeta nu a confirmat niciodată suma pe care o încasează lunar, însă cei de la viva.ro susțin că știrista încasează aproximativ 50.000 e euro lunar, plus contractele de imagine pe care le are.

Un alt salariul enigmatic este și cel al prezentatorului Dan Negru. Omul Revelioanelor de la Antena1 primește pe un singur sezon filmat, suma uriasă de 135.000 de euro, scrie impact.ro. Aceștia nu sunt singurii bani care îi intră în conturi. Dan Negru are și el o mulțime de contracte de imagine care îi rotunjesc veniturile considerabil.

O altă vedetă care este apreciată și cunoscută în lumea mondenă, este Andreea Mantea. Frumoasa prezentatoare TV avea salariul de 8.000 de euro pe vremea când modera emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

De asemenea, cei doi prezentatori de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” se mențin la un nivel înalt. Răzvan Simion și Dani Oțil, primesc pe lună suma de 10.000 de euro pentru matinalul pe care îl prezintă. Aceeași sumă o primește și Mircea Badea, iar Mihai Morar scade puțin, având 8.000 de euro pe lună pentru emisiunea ”Răi da Buni”.

Cine câștigă 1.000 de lei pe minut

Există vedete din televiziunea românească care câștigă chiar și 1.000 de lei pe minut. Cele două artiste, Andra și Delia, sunt de departe cele mai bine plătite cântărețe din România.

Delia este în topul celor mai scumpe artiste. Un concert de-al solistei pleacă de la suma de 9.000 euro. Vedeta are și alte venituri din diverse contracte de imagine și mai ales din emisiunile la care este jurat: ”iUmor ” și ”X Factor”.

Andra este una dintre cele ma talentate artiste din țară și se află de foarte mulți ani în lumina reflectoarelor. A susținut mii de concerte și a încasat sume uriașe în decursul anilor.

În calitate de jurat al emisiunii „Românii au Talent” încasează între 8.000 și 10.000 euro, iar pentru un concert, Andra primește suma de 6.000 euro, fiind plătita cu 1.000 lei pe minut.

Adauga un comentariu