Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât cere Tzancă Uraganu la o nuntă în 2024. Suma nu e deloc una de neglijat

Cât cere Tzancă Uraganu la o nuntă în 2024. Suma nu e deloc una de neglijat

13 mai 2024, 23:41,
în Cancan ultimă oră

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a-l avea pe Tzancă Uraganu la nuntă? Iată ce sumă cere manelistul pentru o prestație de 4 ore!

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți interpreți de muzică de petrecere de la noi din țară. Manelistul se mândrește cu o carieră de invidiat, piesele sale ajungând rapid în topuri și fiind fredonate de o țară întreagă.

Cât cere Tzancă Uraganu la o nuntă în 2024

De asemenea, manelistul este considerat și unul dintre cei mai scumpi artiști din România, având în vedere popularitatea sa. Interpretul nu este de mult timp în breaslă și nu se consideră a fi unul dintre veteranii industriei. Cu toate acestea, nu ezită să ceară sume colosale pentru prestațiile sale la evenimente private.

Interpretul de muzică de petrecere cere sume considerabile pentru o nuntă, însă încasările nu se opresc aici. Deși cântă pe zeci de mii de euro, manelistul acceptă și dedicații care se ridică la sute de euro, ajungând să facă bani frumoși doar în decursul unei seri.

Suma pe care o ia pentru o prestație de 4 ore

Întrucât tarifele pe care le cere Tzancă Uraganu sunt destul de piperate, un fan l-a acuzat că nu sunt în conformitate cu salariile pe care le primesc oamenii în România.

Artistul a explicat că sumele pe care le încasează nu sunt cele cu care pleacă acasă, întrucât trebuie să plătească taxe la stat și să împartă banii cu membrii trupei.

„Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat. Eu iau bani numai în firmă, nu iau bani în mână, avem și noi de plătit.
Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal. De asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți”, a menționat artistul, luându-și apărarea după acuzațiile fanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *