Constantin Enceanu este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară, însă, pe lângă cariera artistică, acesta se ocupă și de afaceri. Mai exact, de localurile sale pe care le-a deschis în urmă cu ceva timp. Cântărețul a dezvăluit recent cât costă o cafea în localul lui din Filiași, Județul Dolj. „Este o cafea de origine, un amestec de cafea, din Etiopa, Brazilia și din Peru. Este o cafea mult mai scumpă, decât cafeaua normală, dar pentru cunoscători face diferența! Prețul unei cești de cafea este, la noi, de 9 lei. Preț pentru toate buzunarele, în alte părți este cu mult mai scump”, a declarat Constantin Enceanu, pentru Click!
Interpretul și-a deschis o pizzerie în centrul orașului Craiova, iar unul dintre angajați este fiul lui Romică Țociu, expert în gastronomie, acesta participând și la Chefi la cuțite. „Această pizzerie este deschisă într-un spațiu pe care l-am avut închiriat cuiva și, cum expirase contractul, ginerele și fiica mea, cei care de altfel se ocupă și de localul din Filiași, m-au rugat să facem aici o pizzerie. Am fost de acord, l-au și decorat foarte frumos, cu ajutorul unor specialiști în domeniu. Ei se ocupă mai mult, este o afacere de familie, eu i-am mai ajutat cu bani. Sunt tare mândru de ei, sunt foarte serioși în tot ceea ce fac, s-au ocupat enorm și de promovarea afacerii, dar și de angajați”, spune artistul, pentru Click!
Constantin Enceanu recunoaște că a apelat la ajutorul lui Cătălin Țociu, pentru a-l ajuta la bucătărie. „Și Cătălin și-a deschis anul trecut o pizzerie, în București, așa că am apelat la ajutorul lui, pentru afacerea noastră. Îl plătim ca să învețe angajații să prepare celebrul blat italienesc, pufos și gustos. Cătălin este, de fapt, unul dintre cei mai talentați specialiști în pizza, din București, a fost și la „Chefi la cuțite”, la Antena 1. Dar, el și tatăl lui au afacerea lor, iar eu o am pe a mea”, a mai spus solistul.