Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO

17 apr. 2024, 13:12
BZI.ro, în Local

Tot mai multe persoane s-au întrebat cât a costat sicriul în care a fost depus cunoscutul Costel Corduneanu. Coșciugul este unul de tip Boston, ce se vinde cu preţuri cuprinse între 16.000 şi 20.000 lei.

Sicriul face parte din gamă de lux a magazinelor de pompe funebre şi este din lemn masiv.

Astfel de sicrie se găsesc de regulă în Statele Unite ale Americii şi puţini sunt cei care îşi permit să achiziţioneze un astfel de obiect pentru cei dragi decedați.

Sicriul de tip Boston este cel mai mare și mai impunător sicriu din câte există. Având dimensiuni exorbitante este necesar ca familia să discute cu administratorul cimitirului pentru a-i comunica cotele pentru a se măsura interiorul criptei.

Citește și: Noapte albă la căpătâiul lui Costel Corduneanu. Sute de oameni au fost prezenți: „Noi am sperat până în ultima clipă că se va face bine”

Citește și: Imagini din interior! Iată cum s-a desfăşurat priveghiul lui Costel Corduneanu, azi noapte la Iaşi. Pe un ecran uriaș au rulat fotografii cu “Legenda Moldovei”. Nu au lipsit dedicaţiile 

Citește și: Ploaia şi frigul au stricat planurile familiei Corduneanu. Dacă aseară se învârteau porci la proţap în curtea restaurantului, acum totul a fost strâns

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *