Cancan ultimă oră

Cât de des fac amor Gabriela Cristea și Tavi Clonda de când au devenit părinți

Publicat: 13 nov. 2019

Tavi Clonda a dezvăluit un aspect picant din viața intimă cu superba lui soție, Gabriela Cristea. Îndrăgitul artist a spus cât de des face amor cu femeia care i-a dăruit două prințese minunate. Mai mult, soțul prezentatoarei emisiunii “Like a star” a spus și care sunt principalele două secrete din mariajul lor.

Cât de des fac amor Gabriela Cristea și Tavi Clonda de când au devenit părinți
Gabriela Cristea (45 de ani) și Tavi Clonda (40 de ani), au făcut nunta vara aceasta, mai exact pe 24 august, la mai bine de patru ani de la cununia civilă. În cei patru ani de când au devenit soț și soție în fața ofițerului de la Starea Civilă, ei au devenit părinți de două ori. Și… deși prințesele lor sunt destul de mici, cei doi parteneri nu își neglijează viața intimă. Cântărețul Tavi Clonda a mărturisit recent că el şi Gabriela Cristea au o viaţă sexuală activă, chiar şi după apariţia celor două fetițe, potrivit spynews.ro.

Două dintre secretele mariajului prezentatoarei Gabriela Cristea și al lui Tavi Clonda sunt: comunicarea şi rezolvarea problemelor imediat ce apar.loading...

Adauga un comentariu