Prima pagină » Actualitate » Cât de mult a influenţat pandemia moda ultimului an
Cât de mult a influenţat pandemia moda ultimului an

Cât de mult a influenţat pandemia moda ultimului an

22 aug. 2021, 21:20,
BZI.ro, în Actualitate

Pandemia de coronavirus ţine pe loc şi domeniul modei. Colecţiile se inspiră din ideile anului trecut, care oricum au fost neobservate, de vreme ce oamenii au stat mai mult în treninguri şi în pijamale şi au lucrat de acasă.

Vreme de câteva luni, în 2020, la putere au fost pantalonii de trening şi pijamalele.

Acum, doamnele şi domnişoarele tânjesc să se îmbrace cu o rochie la modă, însă percepţia despre ce se poartă e atât de difuză, din cauza pauzei pe care a luat-o industria.

Reprezentantele sexului frumos au acum de unde alege. Toate marile magazine şi-au afişat colecţiile de toamnă-iarnă. Sunt fericite cele care vor să se îmbrace elegant, însă nici cele care vor în continuare o ţinută lejeră nu au fost uitate.

Şi pentru că lumea modei a fost blocată timp de câteva luni de izolarea impusă de pandemie, o parte din tendinţele pentru sezonul toamnă-iarnă 2020-2021 împrumută majoritatea ideilor din sezonul trecut.

„Brandurile luptă pe mai multe fronturi. În primul rând, au lansat variante de linii relaxate, care să le poate oamenii şi acasă, la plimbare, în oraş”, a spus Adina Buzatu, stilist.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *